Prima reacție a Sofiei Vicoveanca după ce a țipat la un grup de tineri. Artista, aproape în lacrimi

Prima reacție a Sofiei Vicoveanca după ce a țipat la un grup de tineri. Artista, aproape în lacrimi
Prima reacție a Sofiei Vicoveanca după ce a țipat la un grup de tineri

Sofia Vicoveanca, celebra artistă de muzică populară, a avut o primă reacție, în urma scandalului în care este implicată, după ce, în timpul unui concert susținut în județul Neamț, a început să țipe la un grup de tineri. Tinerii erau îmbrăcați în costume populare și au îndrăznit să danseze în fața scenei.

Prima reacție a Sofiei Vicoveanca după ce a țipat la un grup de tineri

Sofia Vicoveanca a dat explicații, în urma gestului ei, care i-a șocat de-a dreptul pe cei prezenți la eveniment. Oamenii o așteptaseră pe artistă să cânte, însă au rămas dezamăgiți de reacția acesteia.

Aproape în lacrimi, artista a încercat să-și scuze ieșirea nervoasă, spunând că regretă profund gestul său.

”Îmi cer iertare, a fost un gest urât din partea mea, nu știu… îmi pare rău, dacă pot fi primite aceste scuze. Un gest care a ieșit fără să îmi dau seama, altceva nu pot să spun, a fost foarte urât din partea mea, recunosc. A fost o zi grea, dar nu are nicio importanță.

Dar nu sunt lucruri care să mă scuze de ieșirea mea urâtă, foarte, foarte urâtă. Îmi cer iertare… Dacă pot fi iertată, dacă nu… Dumnezeu va face dreptate” a spus artista, în direct la Antena 3.

Oamenii, șocați de gestul artistei

Momentul cu pricina a fost filmat de unul dintre spectatori și publicat pe o rețea de socializare, unde reacțiile oamenilor au început să curgă, consternați fiind de atitudinea marii artiste.

”Zici că plătești cântărețul ca să facă atmosferă frumoasă și ea rage ca un căpcăun la niște copii.„

„Întrebarea mea este: ce o fi fost în sufletul copiilor după o astfel de situație? Cel mai probabil unii aveau lacrimi în ochi…”

”Ne dorim ca peste tot în lume să ne promovăm tinerele mlădițe îmbrăcate în portul nostru strămoșesc însă, atunci când nu suntem super mediatizați la un astfel de festival local, avem ieșiri răutăcioase și pline de egoism!

Păcat… este loc pe pământ și sub soare pentru fiecare… că altfel Dumnezeu nu ar fi permis venirea noastră! Pentru noi, tinerii îmbrăcați în portul popular valorează mai mult decât doamna interpretă!”.

”Am rămas cu toții blocați de iesirea doamnei Sofia Vicoveanca. Lumea a așteptat-o până spre seară, cu bucurie în suflet, ca mai apoi să ne dezamăgească destul de dureros. Nu ne așteptam la așa ceva. A încercat să-și repare oarecum greșeala, dar nu prea i-a iesit. Oamenii nu uită… Păcat”, au fost doar câteva dintre mesajele referitoare la gestul Sofiei Vicoveanca.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI