Prima reacție a Octaviei Geamănu, după ce a fost scoasă de pe post. Lucrează în grupul Intact de aproape 20 de ani

Prima reacție a Octaviei Geamănu, după ce a fost scoasă de pe post. Lucrează în grupul Intact de aproape 20 de ani
Prima reacție a Octaviei Geamănu, după ce a fost scoasă de pe post

Prima reacție a Octaviei Geamănu, după ce a fost scoasă de pe post. Ea lucrează în grupul Intact de aproape două decenii. Octavia Geamănu prezenta Observatorul de weekend, însă în curând jurnalul va fi prezentat de o jurnalistă de la Aleph, care a lucrat patru ani și la Pro TV. Iată ce a declarat prezentatoarea de știri!

Octavia Geamănu, scoasă de pe post

Conform paginademedia.ro, în prima săptămână din iunie, Octavia Geamănu a fost anunțată că nu va mai prezenta Observatorul de weekend. După perioada de concediu, Octavia Geamănu a revenit la serviciu, în aceeași zi cu prezentatoarea Mihaela Călin.

Conform paginademedia.ro, a urmat o situație confuză și derutantă legată de cine intră pe post, tranșată de producător printr-un telefon către superiori.

Prima reacție, după ce a fost scoasă de pe post

La ora actuală, disputa dintre Octavia Geamănu și Antena 1 se poartă la nivel de avocați. Postul de televiziune nu a dorit să comenteze situația și nu a dat explicații pentru scoaterea Octaviei Geamănu de pe post.

Octavia Geamănu a declarat însă pentru paginademedia.ro că „în acest moment sunt sub contract şi îl respect, vin la muncă de luni până vineri, de la 9.00 la 17.00”.

Cine este Octavia Geamănu

Octavia Geamănu lucrează în grupul Intact de aproape două decenii. Ea a început activitatea în anul 2003, pe când lucra la Antena 1 Târgu Jiu. În anul 2005, ea a venit în București, acolo unde, printre altele, a fost reporter Observator şi prezentator GSP TV.

A prezentat și Observatorul Matinal şi Observatorul de la ora 22.30, după plecarea lui Andrei Zaharescu la Guvern, iar vreme de cinci ani, între 2012-2016, a prezentat Observator Special (20.00-20.30). De asemenea, Octavia Geamănu a fost şi la pupitrul ştirilor de dimineaţă, alături de Daniel Osmanovici.

Octavia Geamănu a trecut apoi, în anul 2018, la Observatorul de weekend, iniţial alături de Cosmin Stan (plecat între timp la Pro TV). Potrivit aceleiași surse, Observatorul de weekend va fi prezentat de Irina Ursu, care vine de la Aleph, postul fondat de Adrian Sârbu, din ianuarie 2020.

El a prezentat știri și la postul de radio Smart FM. Vreme de aproape patru ani și jumătate, Irina Ursu a fost jurnalist la Pro TV Cluj. În plan personal, Octavia Geamănu este căsătorită de șapte ani cu Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5. Cei doi au un băiețel, pe nume Andrei, în vârstă de cinci ani.