Ce au descoperit fanii la Octavia Geamănu. Până și știrista a fost uluită de ceea ce i s-a zis

Ce au descoperit fanii la Octavia Geamănu. Până și știrista a fost uluită de ceea ce i s-a zis
Ce au descoperit fanii la Octavia Geamanu

Octavia Geamănu și-a surprins fanii de pe Facebook cu ultima ei postare. Frumoasa prezentatoare a Observatorului de la Antena 1 are o relație specială cu prietenii ei virtuali, cu care se sfătuiește mereu, atunci când are nevoie de ajutor sau, pur și simplu, împărtășește cu ei bucurii de-ale sale.

Ce au descoperit fanii la Octavia Geamănu

Puternică, ambițioasă și cumsecade, soția solistului de la Direcția 5 a fost dintotdeauna o femeie echilibrată și responsabilă. Și pentru că este și o mămică de nota 10, Octavia Geamănu le-a mărturisit că a avut dintotdeauna acest „microb” de a face totul perfect, lucru care a ajutat-o încă din tinerețe.

„V-am zis ca va citesc toate comentariile? V-am zis. Imi scrie o doamna draga din Braila ca ar trebui sa ma mai menajez si eu, ca fac prea multe. Sfatul cu bune intentii, clar! Si stau sa ma gandesc… De cate ori nu mi-am propus sa nu mai fac diverse, sa o iau mai usor, sa stau si eu pe canapea cand ma asez, dar nu imi iese.

Nici macar o data. Tot timpul imi gasesc ceva de facut, dar nu pentru ca m-as plictisi, fiindca sentimentul asta chiar nu il cunosc, ci pentru ca pur si simplu mereu e ceva de facut.

Cum o ajută Marian Ionescu pe soția lui la treburile din casă

Jurnalista se consideră o femeie tare norocoasă, deoarece poate conta mereu pe sprijinul soțului ei, care o ajută la treburile casnice. Octavia Geamănu și Marian Ionescu de la Direcția 5 sunt căsătoriți de câțiva ani și au împreună un băiețel pe nume Andrei.

Si uneori, cand cad epuizata seara, ma intreb: de unde obsesia asta de a trece toate prin mainile mele? De unde dorinta asta de a sti ca e totul pus la punct mereu? Doamnelor, domnisoarelor, cum gestionati treburile incat sa va ramana si timp, fara sa va simtiti epuizate? A, mentionez ca am mare noroc cu dl Ionescu.

Ma si ajuta ca nu ma incurca , dar mai presus de toate, ma accepta asa, cu obsesile mele, cu tot. Iar asta imi ofera o liniste…care imi da energie cat sa le fac mereu pe toate. Gata, deci el e de vina! Glumesc. Deci cum faceti? Poate invat si eu cat inca mai sunt tanara . O fi de la zodie? Si mama, si sora sunt la fel, dar nu se pune,” a scris Octavia Geamănu pe pagina ei oficială de Facebook.