Motivul pentru care Octavia Geamănu refuză să plece în vacanță peste hotare: “Tot mai mulți părinți se întorc cu copiii cu Covid” EXCLUSIV

Motivul pentru care Octavia Geamănu refuză să plece în vacanță peste hotare: “Tot mai mulți părinți se întorc cu copiii cu Covid” EXCLUSIV
Motivul pentru care Octavia Geamanu refuza sa plece in vacanta peste hotare

Octavia Geamănu, prezentatoarea Observatorului din weekend, a abandonat ideea de a pleca în această vară în vacanță cu Marian Ionescu și cu fiul lor, Andrei, din cauza noului val de Covid. Vedeta Antenei 1 nu vrea să pună în pericol sănătatea copilului. Micuțul a reușit să nu se infecteze, deși ambii părinți au avut, pe rând, covid.

De ce nu vrea Octavia Geamănu să plece în străinătate în vacanță

Știrista a exclus orice escapadă în străinătate în următoarea perioadă, din dorința de a nu avea probleme de sănătate.

„Vara asta arată foarte intern, în ideea că nu o să plecăm în afară, deși recunosc că visez la Barcelona, la Portugalia. Visez mult, dar o să rămân acasă, o să rămân în țară”, ne-a mărturisit Octavia Geamănu.

Pentru că Andrei este în vacanță, iar ea prezintă în weekend Observatorul de seară, își permite să organizeze în timpul săptămânii diverse deplasări prin țară.

„Cel mult o să mergem la munte și la mare, unde tot mergem de altfel aproape săptămânal, 2-3 zile fugim, cam așa. În principiu legăm vacanțele noastre, dacă le pot numi așa, de concertele lui Marian.

Pe unde are el concert 2-3 zile, hop și eu acolo cu Andrei. E frumos că suntem împreună. Dar mi-e teamă să plec peste hotare, pentru că tot mai mulți părinți se întorc cu copiii cu Covid mai nou și mi-e teamă de zborul cu avionul pentru Andrei.

Am multe temeri, nu știu când o să scap de ele”, a declarat, în exclusivitate pentru playtech.ro, Octavia Geamănu.

Îngrijorările vedetei legate de copil sunt întemeiate, pentru că el a fost singurul din familie care a reușit să fenteze virusul.

Octavia Geamănu: „Au fost dureri cumplite, oboseală!”

Știrista Antenei 1 a avut covid la începutul acestui an și nu a avut o formă ușoară a bolii.

„La mine a fost mai greu, în ideea că primele două zile nu am avut nimic și, după aceea, 8 zile nu am putut să mă mișc de dureri de articulații, încât m-am rugat la Dumnezeu ca la bătrânețe să nu-mi dea reumatism.

Au fost dureri cumplite, oboseală. Mi-am dat seama că am covid, după ce am venit într-o duminică de la redacție la 8.00 seara și am dormit până a doua zi la ora 14.00. Sigur am covid, pentru că eu nu am cum să dorm atât!

Și mi-am făcut testul și era într-adevăr. Am avut doar eu atunci, Marian avusese cu câteva luni înainte”, a povestit, în exclusivitate pentru playtech.ro, Octavia Geamănu.

Imediat după ce testul a ieșit pozitiv, Octavia a stat departe de soț și de copil. Chiar dacă Andrei și Marian erau negativi, micuțul a rămas acasă în perioada respectivă.

„Eu am stat singură la un etaj al casei și Marian a stat 10 zile cu Andrei, izolați amândoi. Au stat în casă, nu l-am dus pe Andrei la grădiniță, deși niciunul nu a avut nimic, dar am respectat regulile”, a precizat ea.

Octavia Geamănu: „Marian se descurcă de nota 10 în orice situație”

În perioada în care Octavia Geamănu a fost nevoită să stea departe de Andrei și de Marian Ionescu, partenerul său de viață a preluat toate responsabilitățile. Artistul a făcut față cu brio inclusiv la pregătirea mesei, demonstrându-i încă o dată Octaviei că face față provocărilor ivite.

„Marian s-a descurcat singur cu Andrei, cu mâncatul, cu gătitul și a avut grijă de mine în ideea că trebuia să îmi facă nonstop să mănânc. Am mâncat atâtea grătare în perioada covid-ului, cât nu am mâncat toată viața mea.

A tot comandat mâncare, dar, la un moment dat, a și făcut, s-a descurcat. Marian se descurcă de nota 10 în orice situație: și de tată, și de soț și de bucătar, dacă trebuie! Eu am avut în ianuarie covid. Real, cine mai este în siguranță?

Că nimeni nu a descoperit misterul: cum se ia, de unde se ia, când se ia, de câte ori îl faci, cum e a doua oară, a treia oară? Sunt oameni care au făcut covid de două ori în câteva luni. E groaznic”, a adăugat vedeta Antenei 1.