Prima reacție a Mellinei după eliminarea de la Survivor România. Momente emoționante în echipă

Prima reacție a Mellinei după eliminarea de la Survivor România. Momente emoționante în echipă
Ce probleme grave de sanatate are Mellina dupa Survivor Romania 2021

Lacrimi și suspine în ultimul Consiliu de eliminare de la Survivor. „Furnicuța Out” au fost ultimele cuvinte rostite de Mellina, înainte să părăsească competiția din Republica Dominicană. Cu ochii în lacrimi, Războinica și-a îmbrățișat colegii de echipă, vizibil emoționați, de plecarea uneia dintre cele mai longevive concurente din concurs. Cea mai afectată a fost Sindy, care nu s-a putut opri din plâns.

Prima reacție a Mellinei după eliminarea de la Survivor România

În cursa pentru eliminare de duminică, 11 aprilie, Albert Oprea a reușit o performanță incredibilă, aceea de a fi favoritul publicului a șasea săptămână la rând. Profitând de acest avantaj, Războinicul a fost în postura de a nominaliza un coechipier, numindu-l pe Sorin, care a intrat la „duel” cu Mellina, Elena Marin și Jador. Publicul a decis, iar cea care a stins făclia competiției a fost Furnicuța Mellina.

„După primul traseu la Survivor, fiecare zi a fost bonus pentru mine. Tremur efectiv. Faptul că am ajuns până aici să fie dovada că  orice om poate face orice în viața asta. Sunt o simplă cântăreață, dacă eu am putut să îndur această luptă grea, oricine poate orice. Vreau să zic că dacă am reușit să inspir un om prin ce am făcut aici, am devenit relevanță ca om.

Asta încerc să fac și prin muzica mea. Le mulțumesc fiecăruia din echipa asta, am învățat de la fiecare o lecție. Dumenzeu  a zis  că mi-am învățat lecțiile. Las loc ca unul dintre Războinici să ajungă Survivor. Vă mulțumesc pentru această experiență. Furnicuța out!”, a fost prima reacție a artistei după ce a fost eliminată de la Survivor România.

Sorin, atac discret la adresa lui Albert la Survivor

Șocul serii a fost simțit de către Sorin de la Războinici. Când Daniel Pavel i-a dat cuvântul, la Consiliu, fotbalistul a mărturisit că nu se aștepta la votul lui Albert, deși coechipierul său și-a argumentat alegerea pe criterii sportive.

Sorin a aruncat o săgeată fină către Albert, în momentul în care s-a adresat publicului de acasă, dând de înțeles faptul că acesta este votat în ciuda faptului că nu face ceea ce promite de câteva Consilii încoace, lucru pe care și Starlin l-a menționat săptămâna trecută.

„Nu mă așteptam. Mă așteptam, firește că glumesc. Într-adevăr, săptămâna asta a fost mai slabă, am avut o supărare interioară, nu pot să spun, dar îmi revin imediat, sunt foarte puternnic, după cum ei știu, mereu mi-am revenit. M-am așteptat la votul ăsta, nu este prima dată. Îl felicit pentru că a ieșit iar cel mai votat din echipă. Avem un nou Jador în echipă, să fac așa o glumă.

Sper să ajungă cât mai departe. Eu le mulțumesc tuturorcelor care mă susțin, eu sper să fim cu toții votați așa cum merităm. Pentru că putem promite multe, dar să facem foarte puține și să fim în continuare votați nu prea se pupă unele chestii”, a declarat Sorin Pușcașu la Survivor România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI