Elena Marin și Culiță l-au confruntat pe Jador la Survivor 2021: ”Am facut vreo trei strategii!”

Elena Marin și Culiță l-au confruntat pe Jador la Survivor 2021: ”Am facut vreo trei strategii!”
Elena Marin și Culiță l-au confruntat pe Jador la Survivor 2021

Ediția trecută, în cadrul celui de-al doilea consiliu de nominalizare de la ”Survivor 2021”, Faimoșii au fost puși din nou în postura de a-și numi un concurent pentru a-l trimite la votul publicului, pentru eliminare. Premiera a fost că, de această dată, vedetele au încercat să lase deoparte neînțelegerile și orgoliile și să discute o strategie menită să ajute echipa. Elena Marin și Culiță Sterp au găsit o metodă prin care niciun Faimos să nu plece acasă și i-au expus-o lui Jador, cel care a și fost sacrificat pentru ca tabăra roșie să rămână întreagă.

Survivor România 2021. Elena Marin și Culiță Sterp l-au confruntat pe Jador

Strategia echipei roșii a fost de a nominaliza un coechipier care nu ar putea ieși din competiție prea ușor, având acasă o comunitate mare ce-l putea vota, anume Jador. Manelistul a ieșit de cele mai multe ori preferatul publicului. Prin urmare, el a fost cel trimis spre eliminare în acest consiliu, în detrimentrul lui Sebastian, care se afla în pericol, dar care nu ave sprijin din partea telespectatorilor. Faimosul s-a simțit sacrificat pentru binele taberei sale.

După discuțiile din arenă, Jador a purtat o discuție cu Elena Marin și cu amicul său, Culiță. Retrași în junglă, cei doi au încercat să-și explice lui Jador ce factori au luat în calcul înainte de nominalizare și ce strategii au gândit pentru a salva echipa. În cele din urmă, cântărețul a înțeles că tot ce s-a petrecut în seara cu pricina a avut un scop și că trebuie să creadă cu putere că sacrificiul său va proteja echipa roșie și o va menține întreagă încă o perioadă.

Dialogul dintre cei trei 

 • Culita: Cum te simtit ca esti pentru prima oara nominalizat la consiliu?
 • Jador: Suntem bine! Suntem forta!
 • Elena Marin: Cu doua voturi! Tu iti dai seama, Jador, nu cred ca a mai fost nominalizat nimeni doar cu doua voturi! Esti primul!
 • Jador: Mai, eu n-am inteles! Nu trebuia
 • sa fim doi?
  Elena Marin: Nu, pentru ca eu voiam sa nu-l scoatem si pe Sebi in fata si am vorbit cu Cosmin, pentru ca ai vazut cum a zis si la consiliu, a luat-o foarte personal, ii era si frica!
 • Jador: Deci noi am facut toate chestiile astea pentru Sebi?
 • Culita: Da! Nu pentru el am facut-o? Pentru cine altcineva?
 • Jador: Eu credeam ca sa ies si eu si Sebi in fata!
 • Elena Marin: Nu, eu n-am vrut asta si tocmai asta a fost motivul pentru care l-a votat pe Cosmin!
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI