Prima reacție a lui Ghiță Mureșan, după ce a aflat de moartea lui Kobe Bryant. Durere uriașă pentru toți fanii lui

Prima reacție a lui Ghiță Mureșan, după ce a aflat de moartea lui Kobe Bryant. Durere uriașă pentru toți fanii lui
Prima reacție a lui Ghiță Mureșan, după ce a aflat de moartea lui Kobe Bryant. Durere uriașă pentru toți fanii lui

Ghiță Mureșan, singurul român care a jucat în NBA, l-a elogiat pe Kobe Bryan, care a murit la doar 41 de ani, după un accident de elicopter. Alături de el a murit și fiica sa, Gigi, în vârstă de 13 ani, dar și alte trei persoane care se aflau la bord, printre care și pilotul.

Prima reacție a lui Ghiță Mureșan, după ce a aflat de moartea lui Kobe Bryant

Ghiță Mureșan a făcut o serie de afirmații despre vestea care a șocat lumea sportului mondial, potrivit Kobe Bryant a murit în accident de elicopter.

”Vestea este adevărată şi foarte tristă. NBA încă nu a dat niciun anunţ, dar ştim cu toţii deja că e adevărat. Este o zi tare tristă pentru familia lui Kobe şi pentru familia NBA. Aş fi vrut să fie doar o poveste, iar Kobe a fost prea tânăr ca să se ducă. Aseară, LeBron James i-a doborât recordul de puncte şi toată lumea vorbea despre asta, iar acum uite! E o întâmplare nefericită. Nu suntem pe pământ o veşnicie, dar aş fi vrut şi am fi vrut cu toţii ca el să stea mai mult cu noi. Kobe a fost extrem de iubit, nu doar ca jucător şi nu doar în lumea baschetului. Mai ales de copii, a fost iubit ca om. A convins mulţi copii să vină la baschet”, a declarat Ghiţă Mureşan.

Ce avere colosală avea Kobe Bryant. Campionul a ajuns în topul celor mai bogați sportivi din istorie

”A fost un idol pentru mulți”

Ghiță Mureșan a jucat baschet, de asemenea, în NBA la Washington Wizards și Brooklyn Nets. Și-a amintit de duelurile de sub panou cu vedeta americană.

”Eu am jucat pe Coasta de Est, Kobe pe cea de Vest, dar ne-am întâlnit de câteva ori. Am jucat împotriva lui când era la începuturile carierei. Un talent imens, ce mai e de spus? A fost idol pentru mulţi iubitori ai baschetului şi a schimbat multe vieţi. Este extrem de trist că s-a dus. Putea să mai facă atât de multe în viaţă. Mai ales că are o familie atât de frumoasă. Sper ca familia lui şi familia NBA să treacă cât mai repede peste această tragedie”, a mai declarat Ghiță Mureșan despre Kobe Bryant, potrivit news.ro.