06 sept. 2024 | 15:51

Prima reacție a Corinei Bud, după scandalul de la Forza Zu. Ce a postat cântăreața pe rețelele sociale la scurt timp după ce a fost criticată de fani

Monden
Prima reacție a Corinei Bud, după scandalul de la Forza Zu. Ce a postat cântăreața pe rețelele sociale la scurt timp după ce a fost criticată de fani
Prima reactie a Corinei Bud, dupa scandalul de la Forza Zu

Cântăreața Corina Bud a fost în centrul atenției după concertul susținut la Forza Zu, Baia Mare. Criticată de unii internauți pentru ipostazele provocatoare de pe scenă, artista a răspuns într-un mod surprinzător pe rețelele sociale. Iată ce a postat artista pe pagina sa oficială de Instagram!

Ce a postat Corina Bud pe Internet, după scandalul de la Forza Zu

După ce a apărut fără lenjerie intimă pe scena de la Forza Zu, concert care a avut loc în Baia Mare, Corina Bud a postat pe Instagram o serie de imagini de la eveniment, acompaniate de mesajul: ”Forza Maramu! ❤️‍🔥 Forza ZU! 🇷🇴 #ardealuifruntea ✨ @radiozuoficial 🤘🏻”.

Artista a părut extrem de entuziasmată de spectacol și de atmosfera de la concert, însă nu toți fanii au apreciat prestația sa și, mai ales, apariția sa. În timp ce mulți au lăudat energia pe care a adus-o pe scenă, alții au fost deranjați de ipostazele provocatoare adoptate de vedetă.

În postările sale, Corina Bud nu a abordat direct criticile, însă atmosfera generală a fotografiilor și mesajelor sugera că artista este mândră de prestația sa și de faptul că a făcut parte dintr-un eveniment atât de important.

Criticile fanilor: ”Din Corina Bud în Corina Nud”

Pe lângă laudele obișnuite din partea fanilor, comentariile critice nu au întârziat să apară. Unii dintre fani au ironizat stilul provocator al Corinei Bud și au făcut referire la ipostazele mult discutate de pe scenă.

Printre comentariile mai acide s-au numărat: ”Doamnă, sunteți la televizor 😂”, ”Și acea ipostază mult discutată o putem vedea și noi?” sau ”Din Corina Bud în Corina Nud”.

Un alt comentariu, care a făcut trimitere la una dintre mișcările mai îndrăznețe ale artistei, a fost: ”Dar poza aia când te aplecai unde e?”. Reacțiile au arătat că publicul nu a fost deloc indiferent față de prestația cântăreței, iar opinia generală a fost împărțită între susținători și critici.

Citește și Corina Bud, apariție incendiară la un concert. Fanii artistei au fost uluiți, cum a putut să apară pe scenă!

Corina Bud, mândră de prestația sa, nu răspunde criticilor

Deși a fost ținta unor comentarii mai acide, Corina Bud nu a răspuns direct acestor critici, preferând să-și păstreze atitudinea pozitivă. Artista a continuat să împărtășească momente din viața sa profesională pe rețelele sociale, menținându-și poziția de persoană publică activă și deschisă față de fanii săi.

Reacția Corinei Bud sugerează că vedeta nu este afectată de criticile primite și preferă să se concentreze pe cariera sa, pe energie pozitivă și pe relația cu fanii care o susțin. În ciuda controverselor, artista continuă să fie o prezență notabilă în industria muzicală din România, iar prestațiile ei rămân în atenția publicului.

Citește și Mesajul Corinei Bud pentru Babasha după concertul Coldplay: “L-am rănit fără să vreau”. Ce a determinat-o să îi ceară scuze!

Parteneri
De ce nu poate fi înmormântat Gigi Mulțescu în locul unde și-ar fi dorit familia. Soția fostului mare fotbalist a spus totul
Redactia.ro
Ce etnie are, de fapt, Theo Rose. Jurata de la Vocea României a mărturisit fără perdea: „N-am ieșit cu fuste...”
Click.ro
Când se opresc ploile. Cum arată prognoza meteo după ce ploile torențiale au provocat inundații grave în estul României
Digi24
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au văzut TOATE
Vocea.biz
CUPLUL ANULUI în lumea mondenă! Și-a făcut iubită moldoveancă, mai tânără decât fiica lui! Avem imaginile! FOTO
Unica.ro
Alertă pentru bugetari! Pierd un privilegiu important
EVZ.ro
Dani de la Insula iubirii își caută iubită după despărțirea de Mădălina! Cum vrea să arate viitoarea parteneră. În ce relații a rămas cu Maria
Spynews
Ora de iarnă 2024. UE a luat decizia. Se mai schimbă ora în weekend?
Capital.ro
S-au despărțit cu mare scandal și abia acum au finalizat divorțul! Ce se va întâmpla cu fetițele lor după ce vedeta și-a acuzat soțul că le-a răpi
Avantaje
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
Mediaflux
Dani de la Insula iubirii își caută iubită după despărțirea de Mădălina! Cum vrea să arate viitoarea parteneră. În ce relații a rămas cu Maria
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
E scandal între ispita Mădălina și Dani Ungureanu de la Insula Iubirii. Ce acuzații grave îi aduce bărbatul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro