Prima poza cu fiul lui Ștefan Bănică. Lavinia Pîrva a publicat fotografia chiar azi

Prima poza cu fiul lui Ștefan Bănică. Lavinia Pîrva a publicat fotografia chiar azi
Prima imagine cu fiul lui Stefan Banica si al Laviniei Pirva

Fanii lui Ștefan Bănică s-au topit când au privit această imagine. Chiar dacă artistul și soția sa, Lavinia Pîrva sunt firi discrete, iată că au postat, recent, prima fotografie în care apare fiul lor, micuțul Alexandru. Cât de dulce este cel mic. Reacția internauților te va emoționa. Radu Ștefan Bănică a fost primul care a apreciat fotografia în care apare frățiorul său.

Prima poza cu fiul lui Ștefan Bănică

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva formează unul dintre cele mai sudate și frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi artiști au tot ce-și pot dori: cariere fulminante în industria muzicală, milioane de fani în toate colțurile României și o poveste de dragoste ca în povești. Ștefan Bănică și frumoasa lui soție au familia împlinită de când a apărut pe lume micuțul Alexandru, fiul lor. Fanii celor doi cântăreți îi apreciază în special pentru felul discret în care acești aleg să-și trăiască povestea, departe de ochii curioșilor.

Cu toate acestea, iată că admiratorii familiei Bănică au avut parte de o surpriză minunată, în mediul online. Frumoasa Lavinia Pîrva a împărtășit cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare prima fotografie în care apare fiul ei, Alexandru. În imagine apare soția lui Ștefan Bănică ținându-și fiul în brațe cu spatele la cameră, dovadă că tânăra mămică protejează identitatea puiului ei.

„A fi părinte este iubirea înmulțită cu infinitul. Vei crește până când nu te voi mai putea tine în brațe, dar întotdeauna va fi loc pentru tine în inima mea”, a scris Lavinia Pîrva în dreptul pozei de pe Instagram.

Ce au observat fanii artistei în fotografia cu fiul său

Chiar dacă Alexandru împlinește doi anișori în doar câteva luni, Ștefan Bănică și soția sa au evitat, până acum, să-și arate bebelușul pe rețelele de socializare. De aceea, surpriza a fost cu atât mai mare pentru internauți când au studiat în detaliu fotografia, observând părul blond și pielea albă a bebelușului.

Binențeles, așa cum era de așteptat, fanii Laviniei Pîrva nu au rămas indiferenți la gingășia pozei, iar comentariile, laudele și aprecierile au curs în cascadă pe profilul frumoasei brunete. Primul care a dat LIKE pozei a fost chiar fiul cel mare al lui Ștefan Bănică, Radu, cu siguranță emoționat să-și vadă frățiorul.

„Omuletu creste mare sanatos si..frumos! Chiar daca se vede doar din …spate!❤️

Sa va trăiască minunea sa fiți cu toții sănătoși ❤️??

Sa vă trăiască și să vă bucurați de bebe.❤️❤️❤️??? ?????

❤️sa fii fericita

Sa va trăiască! ?”, au fost câteva dintre mesajele pe care urmăritorii le-au transmis către Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva.