Ce avere are, de fapt, Ștefan Bănică jr. Câți bani are în conturi, 2020 a fost crunt și pentru el

Ce avere are, de fapt, Ștefan Bănică jr. Câți bani are în conturi, 2020 a fost crunt și pentru el
Cum s-a descurcat Ștefan Bănică Jr în pandemie?

Ce avere are celebrul Ștefan Bănică Jr? Cunoscutul jurat de la „X Factor” se bucură de conturi pline, mai cu seamă că e cunoscut publicului deja de zeci de ani. Cum i-a mers în pandemie? Situația a fost cruntă și pentru el.

Averea lui Ștefan Bănică Jr. Cum a reușit să se descurce în pandemie?

Ștefan Bănică Jr. a întâmpinat și el probleme financiare încă dinaintea pandemiei. Deși mulți ar crede că artistul are conturile pline de bani, are multe responsabilități, dar mai ales trei copii de care trebuie să aibă grijă și să le ofere tot ceea ce este mai bun.

Anul trecut s-a dovedit a fi unul prost și pentru celebrul solist, fiind prima oară când a ieșit pe pierdere. În ultimii 15 ani, artistul a reușit să scoată milioane de euro doar din concerte, aparte fiind aparițiile sale în diverse show-uri sau contractele de imagine.

Artistul e acționar majoritar la Mabel Concert, companie prin intermediul căreia își susține spectacolele, asociatul său fiind chiar mama lui – Sanda Vlad-Liteanu. Firma a avut parte de o creștere uriașă în perioada 2006-2013, înregistrând aproximativ 12 milioane de lei, iar acum a ieșit în pierdere pentru prima oară, de vină fiind criza sanitară.

”Pandemia mi-a dăruit timp cu copilul meu și cred că ăsta e un dar neprețuit. Mi-am mutat centru de atenție pe persoanele și lucrurile care contează cu adevărat pentru mine și mi-am întărit anumite convingeri vizavi de inutilitatea lucrurilor făcute doar de dragul de a le face”, a povestit Ștefan Bnciă Jr.

Cum e viața de proaspăt tătic la 53 de ani?

„Venirea pe lume a lui Alexandru, când aveam 51 de ani, o percep ca un cadou, pe care mi l-a făcut Dumnezeu. Și atunci, probabil, sunt mai relaxat. Așa că nu știu dacă e vorba de experiență sau de înțelegere a lucrurilor. Sunt minunați toți trei și îmi umplu sufletul de bucurie. Ștefan și Violeta au știut să se adapteze și să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă. Am o familie mare și frumoasă. Mi-am dat seama că fiecare experiență este unică și irepetabilă. Seamănă cu amândoi și este atașat și de mama, și de tata. Este un „pitic’ cu personalitate, iar Lavinia este extrem de implicată, ca mamă, în creșterea lui. Tatăl meu m-a influențat atât ca om, cât și în profesie. Nu pot să- i răspund care ar fi cel mai important sfat. Eu le spun copiilor mei, de fiecare dată, să creadă în ei, în ceea ce vor să facă, să nu uite că familia nu se schimbă niciodată. Iar profesia pe care și-o vor alege, oricare ar fi ea, le va da înapoi, stisfacții, exact cât timp și pasiune investesc în ea”
Ștefan Bănică Jr. (Sursa: viva.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI