Lavinia Pîrva se chinuie să își salveze afacerea. Ce face pentru un bani în plus FOTO Exclusiv

Lavinia Pîrva se chinuie să își salveze afacerea. Ce face pentru un bani în plus FOTO Exclusiv
Lavinia Pîrva se chinuie să își salveze afacerea. Ce face pentru un bani în plus FOTO Exclusiv

Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr. se chinuie să salveze ce a mai rămas din afacere. Pandemia a afectat pe plan economic atât micii cât și marii întreprinzători. Artiștii au încercat să se reprofileze, fiind cei mai afectați financiar.

Lavinia Pîrva se chinuie cu afacerea

Artiștii au încercat diverse business-uri în pandemie, în speranța de a-și asigura un venit decent. Din cauza restricțiilor, spectacolele au lipsit cu desăvârșire. Acest lucru i-a făcut pe mulți dintre ei să își caute surse de venit adiționale. Printre aceștia, se află și Lavinia Pîrva care și-a deschis anul trecut un magazin cu haine.

Soția lui Ștefan Bănică Jr. a hotărât să facă acest pas în asociație cu fosta iubită a lui Bogdan Grigoriu. Magazinul este unul online, iar bruneta este cea care se ocupă de promovarea afacerii și a produselor. Ea este și modelul pentru hainele puse la vânzare pe site-ul afacerii, faima ajutând-o foarte mult pentru a-și promova hainele.

„Mereu am crezut că stilul definește personalitatea unui om. Fiind atașată de outfit-urile confortabile și de calitate, simțindu-mă comod învăluită în țesături delicate de bumbac, am ales să construiesc o linie vestimentară versatilă, practică și îndrăzneață totodată. Împreună cu o echipă de profesioniști, am realizat prima colecție așa cum am visat mereu.Un stil în care, cu siguranța, se vor regăsi multe femei cu personalitate care considera la fel ca și mine că stilul este un mod simplu de a spune lucruri complicate”, a scris Lavinia Pîrva la un moment dat pe rețelele de socializare.

Vedeta a cerut ajutorul unui specialist

În strădania de a nu-și pierde afacerea, Lavinia Pîrva a fost surprinsă de paparazzi Impact zielele trecute în timp ce era consiliată de către un specialist. Bruneta a fost surprinsă în compania unei doamne care părea că se pricepe de minune la materiale textile. Acestea căutau materiale pentru produsele pe care le vinde Lavinia.

Atentă mereu la felul cum arată, soția lui Bănică Jr. era îmbrăcată cu un palton roșu. Bruneta a stat la magazin pentru aproximativ 20 de minute, după care s-a îndreptat înapoi la atelier. Silueta sa este una de invidiat, ținând tot timpul o dietă strictă. Acest lucru i-a permis să își recapete formele dinaintea sarcinii.

“Nu am făcut mare lucru, a venit de la sine. Într-adevăr a fost un pic șocant. Atunci când am fost însărcinată am acumulat mai multe kilograme, dar a fost retenție de apă. După ce am născut, kilogramele s-au dus așa, ușor, ușor, fără să fac eforturi prea mari”, a spus vedeta, care, totuși, pentru a arăta perfect, în ultima vreme, a recurs și la o cură.” povestea Lavinia în urmă cu ceva vreme.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI