Ce refuză să facă Lavinia Pîrva. Soția lui Ștefan Bănică jr. i-a uimit pe fani

Ce refuză să facă Lavinia Pîrva. Soția lui Ștefan Bănică jr. i-a uimit pe fani
Lavinia Pârva dorește să-și protejeze familia

Statutul de părinte uneori te pune și în fața unor decizii care nu covin celor din jur. Este și cazul vedetei Lavinia Pârva. După ultimele postări pe rețelele de socializare a avut parte de reacții mai puțin dorite din parta fanilor.

Lavinia Pârva dorește să-și protejeze familia

Unul din riscurile statutului de vedetă este că te expui opiniei publice și, implicit fanilor. Viața pesonală nu mai e chiar atât de personală pe cât și-ar dori-o cei aflați în această situație. De când a devenit mamă Lavinia Pârva aluat decizia de a-și proteja familia și, implicit, copilul.

Cu toate asta fanii, care-i urmăresc postările pe toate rețelele de socializare, au tot insistat ca Lavinia să posteze măcar o poză cu bebelușul ei. Deși foarte activă, Lavinia nu a postat până acum nicio poză, ceea ce i-a cam nemulțumit pe fani. Vedeta s-a rezumat în a scrie mici comentarii sau mesaj, de genul, nexpunându-l pe Alexandru, micuțul ei fanilor:

”A fi părinte este iubirea înmulțită cu infinitul. Vei crește până când nu te voi mai putea ține în brațe, dar întotdeauna va fi loc pentru tine în inima mea”, a scris Lavinia Pîrva pe pagina sa de Instagram.

Comentariile fanilor nu s-au lăsat așteptate, nici la ultima poză  în care micuțul apare cu spatele la camera de luat vederi. Singura dată când Lavinia Pârva și-a expus micuțul în fața camerei, a fost la o emisune TV în care fusese invitată.

Viața de familie îi priește Laviniei

Se știa că Ștefan Bănică jr. și Lavinia sunt într-o relație. Dar toată lumea a fost surprinsă atunci când s-a aflat că Lavinia Pârva și Ștefan Bănică jr. s-au căsătorit departe de țară. Cei doi și-au oficiat căsătoria în Bulgaria, în 2017, alături de câțiva prieteni apropiați, dar departe de ochii presei. De atunci, povestea recent Lavinia Pârva, cei doi duc o viață de familie fericită. Mai ales acum, de când a venit pe lume și micuțul Alexandru, totul merge și mai bine.

”Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit şi mi-am dorit să fac acest pas acolo. Sunt nişte locuri extraordinare.  Ne-am dorit să facem acest lucru discret, am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat”, spunea Lavinia imediat după căsătorie.

Cât despre cariera ei artistică, deocamdată Lavinia Pârva nu a dat semne că și-ar dori să se întoarcă pe scenă, mai ales în condițțiile în care ne aflăm acum. Dar timpul va decide ce se va întâmpla cu ea, atâtca artistă, ca soție, și ca mamă. ce este cert, este că acum este o mămică fericită și o femeie iubită.

Ștefan Bănică jr. se știe că-și iubește toți copii pe care-i are. Dar acum, că a venit pe lume micuțul Alexandru, artistul este și mai fericit. După nașterea micuțului, artistul declara:

”Venirea pe lume a lui Alexandru, o percep ca un cadou, pe care mi l-a făcut Dumnezeu. Şi atunci, probabil, sunt mai relaxat.  Este un «pitic» cu personalitate, iar Lavinia este extrem de implicată, ca mamă, în creşterea lui”, declarase Ştefan Bănică pentru revista Viva.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI