29 oct. 2023 | 16:39

Prima postare a lui Dorian Popa după ce a fost amendat de poliţişti. Ce le-a transmis fanilor

Monden
Prima postare a lui Dorian Popa după ce a fost amendat de poliţişti. Ce le-a transmis fanilor
Prima postare a lui Dorian Popa după ce a fost amendat de poliţişti

Anunțul că celebrul vlogger a fost depistat pozitiv la o testare antidrog, după ce a fost oprit în trafic, a stârnit un val de revoltă în spațiul public. Dacă, inițial, a ales să stea departe de platformele de social media, a apărut prima postare a lui Dorian Popa după ce a fost amendat de poliţişti. Ce le-a transmis fanilor.

Dorian Popa, oprit în trafic de oamenii legii

Dorian Popa este, fără doar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din showbiz-ul de la noi din țară. Și-a construit o comunitate uriașă în mediul online, pagina sa de Instagram fiind urmărită de peste 2,4 milioane de persoane.

Cu toate că a încercat să stea departe de controverse și scandaluri, numele său apare acum pe lista vedetelor care au fost prinse la volan sub influența substanțelor interzise.

Vedeta, testată pentru consum de substanțe psihoactive

Dorian Popa a fost oprit în trafic, vineri seara, în apropierea locuinței sale din Domnești, „iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive”, a anunțat, sâmbătă, IPJ Ilfov.

„La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15 , poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domneşti, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive.

În cauză, conducătorului auto i-a fost reţinut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive”, a anunţat, sâmbătă, IPJ Ilfov.

Te-ar mai putea interesa și: Dorian Popa, disperat după ce a fost prins drogat la volan. „Plângea, se blestema”! Elena Merișoreanu, despre suferința artistului EXCLUSIV

Prima postare a lui Dorian Popa după ce a fost amendat de poliţişti. Ce le-a transmis fanilor

A apărut prima postare a lui Dorian Popa, după ce a fost amendat de polițiști

În ciuda valului de reacții stârnit de această dezvăluire, vloggerul a ales să păstreze tăcerea. Duminică, acesta a reapărut în mediul online.

În secțiunea InstaStory, Dorian Popa a postat câteva videoclipuri scurte. Din imagini, cântărețul pare relaxat, se bucură din plin de vremea frumoasă în grădina casei sale, căreia i-a făcut recent câteva modificări. El le-a transmis fanilor că are un nou vlog deja filmat, pregătit să fie publicat pe YouTube.

„N-am apucat să pun prea mult pe Story pentru că este vlogul filmat și nu vreau să dau spoiler, dar vă arăt un pic. Iată un mic sneak peak la extinderea de pergolă”, a transmis Dorian Popa.

Te-ar mai putea interesa și: Scuza găsită de Dorian Popa pentru substanţele interzise consumate, a fost dus direct la spital. Ce a făcut înainte să fie prins drogat la volan

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Angela Similea, lecție de eleganță la 78 de ani, la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru. De ce a izbucnit în lacrimi Mirabela Dauer „Mi-am dorit foarte tare să...”
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Relația dintre prințul Harry și Meghan se destramă. Au făcut o mare greșeală
EVZ.ro
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews
România a luat total fața Ungariei. Budapesta a recunoscut. Ungurii au fost depășiți
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
SENIORII au DAT LOVITURA! ANUNȚ privind BANII! E bucurie IMENSĂ
Mediaflux
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce părere are Bianca Drăgușanu despre Selina, iubita lui Victor Slav. Cum se înțeleg cele două: „Nu are de ce să-mi fie frică”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro