Prima nuntă anunțată în showbizul românesc în 2022: „Nu vrem neapărat o nuntă mare”

Prima nuntă anunțată în showbizul românesc în 2022: „Nu vrem neapărat o nuntă mare”
A trecut printr-un divorț dureros, dar vrea să-și refacă viața

O bine-cunoscută actriță și fosta parteneră de viață a actorului Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină este pe cale să devină mireasă. De altfel, primele zvonuri despre o posibilă nouă căsnicie apăreau în luna septembrie a anului trecut. Actualul ei partener, Cristi Pitulice, este dispus să facă pasul cel mare, iar acum, se pare că actrița este pregătită să facă acest lucru.

Despărțirea de Alexandru Papadopol nu a fost una ușoară

Deși nimeni nu se aștepta, Ioana Ginghină avea să treacă prin momente grele, odată cu despărțirea de Alexandru Papadopol. Cei doi aveau să ia decizia de a divorța în urmă cu trei ani, lucru care nu a fost trecut ușor cu vederea, mai ales de Ioana Ginghină.

Deși surprinzător, se pare că relația celor doi nu mai funcționa de ceva vreme, iar decizia a fost una inevitabilă, mai ales că Alexandru Papadopol era deja implicat într-o altă relație.

Acesta fusese suprins cu fosta soție a actorului Adrian Titieni, Adriana Titieni. La acel moment actrița a avut puține comentarii în presă despre divorț și despre noua relație a lui Alexandru Papadopol, declarând că:

„Nu mi-a fost ușor și i-am spus si lui. Prima dată când am aflat am sunat psihologul, ca să știu cum să fac cu Ruxi. Și apoi l-am sunat pe el, nu știa că au apărut imaginile cu el.

Era și el terminat, nu avea niciun chef să se vadă chestia aia. Cumva nu mi-a picat bine, dar oricum bănuiam ceva, mai mult m-am gândit ce zice lumea.”, povestea Ioana Ginghină în 2019.

Ioana Ginghină pregătită pentru o a treia căsnicie

La trei ani de la acel moment, și după o perioadă în care a decis să se ocupe de fiica sa, Ruxandra, în vârstă de 14 ani acum, Ioana Ginghină a decis că dorește să-și refacă viața.

Deja într-o relație, cu Cristi Pitulice, recent actrița a surprins, declarând că este gata să facă pasul cel mare pentru a treia oară. Deși Cristi o ceruse în căsătorie în primăvara anului 2021, actrița nu a fost decisă, până de curând când a fost forțată de împrejurări. Cel puțin așa a declarat celor de la Antena Stars, povestindu-le de căsătoria unei prietene care i-a cerut să-i fie nașă de cununie:

„Nu e o surpriză. Este o prietenă de-a mea. (…) A fost drăguț că ne-au cerut să le fim nași, nu ne ceruseră oficial, eu vorbisem doar cu ea ca prietenă. (…) Va trebui să ne căsătorim și noi.

Noi nu vrem neapărat o nuntă mare, vrem o petrecere acolo și gata!”, a dezvăluit Ioana Ginghină la Antena Stars.

Dacă se va recăsători și când se va întâmpla fericitul moment, nu se știe încă, dar cu siguranță va fi în 2022, deoarece prietena acesteia se va căsători tot anul acesta, undeva prin vară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI