Ioana Ginghină, declarații neașteptate despre fostul soț. ”Nu am mai ținut cont de programul de vizită!” Cine este noul iubit EXCLUSIV

Ioana Ginghină, declarații neașteptate despre fostul soț. ”Nu am mai ținut cont de programul de vizită!” Cine este noul iubit EXCLUSIV
Ioana Ginghina, declaratii neasteptate despre fostul sot

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit în 2019, după 12 ani de căsnicie. Chiar dacă nu s-au mai putut înțelege, actrița a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, că ea și fostul ei soț au rămas în relații de prietenie de dragul fetiței lor. Ba mai mult, bruneta ne-a mărturisit și faptul că, acum, Papi este mult mai grijuliu și atent cu Ruxi, fetița pe care o au împreună.

Cât de bine se înțeleg acum Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol

Sunt doi actori cunoscuți care s-au iubit cu patimă timp de mai bine de un deceniu. Cu toate acestea, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au ales, în urmă cu doi ani, să se separe. După despărțire, actrița le-a mărturisit fanilor săi toate stările prin care a trecut, pe blogul său personal:

„Căsătoria este o muncă grea, este un job, la fel ca și meseria de părinte. Căsătoria nu este întotdeauna mic dejun la pat și sex pasional în fiecare noapte. O căsătorie sănătoasă necesită o comunicare clară, respect și satisfacție emoțională și fizică. Însă, nefericirea aduce frustrare, ură și rezultatul poate fi o familie nefericită, trăind într-un mediu toxic. Am învățat asta pe pielea mea.”

Contactată de reporterii impact.ro, Ioana Ginghină a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostului partener de viață în ceea ce privește grija pe care o are pentru fetița lor, Ruxandra:

„Eu și fostul meu soț suntem în relații bune acum. Știi este vorba aia, timpul vindecă toate rănile din suflet așa s-a întâmplat și cu noi doi. În momentul de față suntem chiar prieteni. Am fost mult timp împreună și pot să spun că el este omul care mă cunoaște cel mai bine. De multe ori apelez la sfaturile lui, însă strict prietenești, nu mai mult de atât. Sunt foarte mândră de noi, chiar dacă au fost furtuni, când ne-am separate, acum apele s-au limpezit. Știi cum este…noi suntem doi actori pasionali și nah, se mai întâmplă”.

Cât de bine se înțelege Alexandru Papadopol cu fiica sa Ruxandra

Întrebată dacă Papi și-a neglijat fetița, actrița a infirmat acest lucru, spunând că micuța Ruxandra și tatăl ei petrec timp de calitate împreună:

„El este un tată mult mai bun acum. Fac multe lucruri împreună, tot felul de activități și sunt mândră de asta. Nu ținem cont de programul de vizită din contract pentru că am ajuns la un numitor comun. Au fost anul trecut în vacanță, urmează și anul acesta cred. Însă, Ruxi preferă să stea mai mult acasă, noi stăm la casă, este spațiu mai mult.

Atunci când își cheamă prietenele le cheamă aici. Mai ales că în perioada asta de pandemie, de când a lucrat de acasă, i-a prins bine să mai iasă în curte la aer curat. Însă, se duce destul de des pe la Alexandru”, a mai spus Ioana Ginghină pentru Impact.ro.

Ioana Ginghină, fericită

Atât Alexandru Papadopol cât și Ioana Ginghină au ales să își refacă viețile cu alte persoane. Discreți din fire, cei doi preferă să-și țină relațiile departe de ochii presei. Artista și-a găsit liniștea sufletească în brațele unui bărbat căruia nu îi place să aibă contact cu lumea mondenă.

Deși provine din Alexandria, actualul partener al Ioanei Ginghină locuiește în București și are o experiență profesională de peste 13 ani în industria turismului, absolvind două facultăți în acest domeniu. Mai mult de atât, bărbatul este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri în turism. Pentru că au o relație solidă și liniștită, Ioana s-a afișat, recent, pentru prima dată în public cu partenerul său de viață.

„El nu este persoană publică și nu ține neapărat să devină, este mulțumit așa cum este el. Nu vreau să îl sperii, nu îi plac cancan-urile. Nu fuge neapărat de presă, el apare foarte mult pe partea de turism și vorbește la televizor, nimic mai mult”, a conchis Ioana Ginghină pentru Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI