Ioana Ginghină se grăbește să fie mireasă, din nou. Care este motivul real

Ioana Ginghină se grăbește să fie mireasă, din nou. Care este motivul real
Motivul pentru care Ioana Ginghină se grăbește să se mărite

Ioana Ginghină vrea să se vadă mai repede mireasă. Celebra actriță este pregătită să facă din nou acest pas, mai cu seamă că știe că are alături partenerul potrivit pentru acest lucru. Care este motivul real al planurilor pe repede înainte?

Ioana Ginghină se grăbește să se mărite din nou

Ioana Ginghină a trecut peste divorțul de tatăl fetiței sale, iar acum ambii actori sunt fericiți lângă alt partener. Primul care s-a afișat alături de altă femeie a fost Alexandru Papadopol, ulterior și Ioana și-a asumat noua poveste.

Iată că timpul a trecut parcă pe repede înainte, susțin fanii care au aflat acum câteva luni de faptul că iubitul a cerut-o în căsătorie. Vedeta a precizat că totul o să fie spontan pentru că nu știe data în care va fi evenimentul, ci doar că trebuie să grăbească lucrurile.

Care este motivul?

Motivul? O prietenă a primit inelul de logodnă și aranjează deja detaliile pentru nuntă, iar desigur că s-a gândit la Cristi Pitulice și Ioana pentru a le fi nași, astfel că trebuie să facă pasul cel mare înaintea lor.

Artista este o femeie împlinită și destul de transparentă cu fanii ei. Cea din urmă a mărturisit tuturor că a avut nevoie de specialitate pentru a trece peste toate neplăcerile pe care i le-a oferit viața, dar acum toate au intrat pe un făgaș normal.

Cununia s-ar putea să aibă loc din moment în moment pentru ca viitorii miri să fie pregătiți din toate punctele de vedere să se afle în rolul de nași. Vedeta a făcut mai multe mărturisiri despre această etapă și despre pașii care urmează. Evenimentul va fi unul simplu, iar alături de ei vor fi doar familia și cei mai buni prieteni.

„Nu am nimic planuit, nu exista o data când trebuie sa ne ducem la primărie, dar atât timp cât cererea a fost făcută putem face pasul acesta în orice zi. Nu există o programare. Tocmai asta este și ce îmi place cel mai mult in relația noastră, faptul ca este totul spontan.

Acum suntem împiși de la spate, practic. Am o prietena care a fost ceruta de soție și vor sa le fim nași. Am zis ca după ce își hotărăsc ei data, ne ducem repede înainte ca să ne cununam și noi.”, a mărturisit Ioana Ginghină, amuzată de situația în care se află, pentru Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI