EXCLUSIV. Ce spune Ioana Ginghină despre fostul soț, după ce s-a logodit? Când vrea să facă nunta: «Am înflorit după divorț!»

EXCLUSIV. Ce spune Ioana Ginghină despre fostul soț, după ce s-a logodit? Când vrea să facă nunta: «Am înflorit după divorț!»
Ioana Ginghină și Cristian Pitulice s-au logodit

La 42 de ani, actrița Ioana Ginghină e gata să ia viața de la capăt. Divorțul nu a dărâmat-o, ci, dimpotrivă, a făcut-o să înflorească. Așa se face că Ioana Ginghină simte din nou fluturași în stomac, ba chiar e pe punctul să bifeze o nouă căsătorie. Vedeta are de aproape un an de zile o nouă relație. Iubitul ei, Cristian Pitulice, care este expert în turism, i-a oferit și un inel, semn că nunta bate la ușă.

  • Ioana, ai înflorit după divorț. Înțeleg că ai o nouă relație.

Da, așa este. Am înflorit după divorț pentru că am înțeles că fericirea nu depinde de alții, ci doar de tine. Da, am o relație, dar nu asta este scopul. Chiar aș vrea sa înțeleagă toate femeile că fericirea, viața frumoasă, iubirea, nu vine în funcție de persoanele care intră și ies din viața noastră. Sincer chiar nu înțeleg dependența femeilor de bărbați.

  • Te gândești la o nouă căsătorie?

Uite vezi, asta zic. Mă întrebi de căsătorie, care poate nu îmi aduce nimic mai bun decât un nou proiect. Da, eu mă voi căsători atunci când natural lucrurile vor duce acolo. Însă nu e grabă. Iubesc, sunt iubită, totul e perfect. E un capitol frumos, de ce să ne grăbim sa ardem niște etape atât de frumoase, pe care ni le oferă o relație.

Ioana Ginghină: „Contează foarte mult cu cine stai în casa în autoizolare”

  • Fostul soț vă mai vizitează? O mai vede pe fiica voastră, pe Ruxandra? Cum vă mai înțelegeți?

El este tatăl copilului meu, este un tată foarte bun și responsabil, în rest chiar nu cred că interesează pe cineva cât de des se vede cu Ruxandra.

  • Cum a fost pentru tine viața pe pandemie? Ești privilegiată pentru că după divorț tu și fiica ta ați rămas să locuiți în casa cu curte și grădină.

Da, așa este, cei care stau la casă sunt privilegiați, însă cred că contează foarte mult și cu cine stai în casa. Nu am suferit în autoizolarea din primăvară, nu sufăr nici acum. Sunt alături de persoanele dragi, mă văd cu prietenii și online, dacă e nevoie, iar sincer îți spun, în acest timp ceva mai liber, am profitat din plin să mă dezvolt, să citesc, să grădinăresc, să scriu, să învăț, să fac sport, să iubesc.

Ioana Ginghină este mulțumită de corpul ei și consideră normal să apară și în scene nud

Ioana Ginghină: „Frumusețea și talentul vin din interior”

  • Ești exagerată cu măsurile de precauție? Cum vă feriți de virus?

Nu sunt exagerată și nu am fost. Mă protejez cu mască, respect toate regulile impuse și atât. Nimic mai mult. Da pot spune că am o lampă dezinfectantă în casă pe care o folosesc la curățenia generală, dar cam atât. Consider că dezinfectatul excesiv te „infectează” la cap.

  • Ai cei mai frumoși sâni etalați și în telenovele, și în Playboy. Crezi că succesul unei femei constă în atuurile fizice?

Ai zis bine telenovele și Playboy, pentru că sunt actriță. Pe vremea mea, una dintre lecțiile esențiale în facultate era să ai puterea să te dezbraci în fața publicului. Eu sunt actriță, iar pudibonderia nu prea are ce căuta în această meserie. Dar dacă ai altă meserie, nu văd de ce ar fi fizicul atât de important. Și aici femeile pun mare presiune pe ele, pentru că cred că frumusețea este ceva exterior, dar și JLo a fost părăsită. Frumusețea adevărată vine din interior, talentul pentru orice meserie vine din interior, totul se menține doar dacă ești mobilat frumos pe interior.