08 oct. 2023 | 21:11

Prima ninsoare în România. Unde s-au așternut fulgii de nea. ANM anunță o vreme a extremelor

Vremea Meteo
Prima ninsoare în România. Unde s-au așternut fulgii de nea. ANM anunță o vreme a extremelor
Unde a nins in Romania

Prima ninsoare în România din iarna 2023-2024. Unde s-au așternut fulgii de nea. Administrația Națională de Meteorologie anunță o vreme a extremelor. Ce urmează în următoarele zile este incredibil, iar mulți români vor fi afectați, din păcate.

Într-o parte de țară a nins, iar turiștii de pe litoral au făcut baie în mare

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că vine frigul peste toată ţara, astfel că temperaturile vor coborî cu 15 grade Celsius de pe o zi pe alta, fapt care îi va afecta pe mulți din puctul de vedere al sănătății.

Deja în multe locuri din ţară vremea s-a înrăutățit, iar rafale puternice de vând sunt anunţate în mare parte din ţară. Astăzi, diferenţele de temperatură între nordul şi sudul ţării au fost de aproape 30 de grade Celsius.

O furtună puternică de nisip a făcut ravagii duminică după amiază pe litoral, iar pe Autostrada Soarelui a fost furtună de praf. Mulţi turişti erau încă la plajă când vremea s-a schimbat din senin. A început brusc să bată vântul şi nori uriaşi de nisip s-au ridicat în aer.

Turiștii au fugit să se adăpostească

Turiștii care până atnci făcuseră plajă au fugit disperaţi să se adăpostească. Cu o zi înainte, oamenii au stat bine mersi la plajă toată ziua şi au făcut baie în marea caldă.

„Tocmai de asta am venit! De plăcerea asta ca să facem baie, să ne bronzăm puţin, să facem poze, să ne simţim bine în weekend şi să ne bucurăm cât mai mult!”, spune o doamnă.

De asemenea, cei care au intrat în apa mării au recunoscut că așa ceva nu au mai trăit, ca apa mării să fie atât de caldă în luna octombrie.

De asemenea, faleza a fost plină de turiști, iar un cuplu care venit din Italia să-şi facă vacanţa în România a fost surprins să vadă că în Constanţa e la fel de plăcut ca la Roma în această perioadă.

Turiștii, încântați de vremea depe Litoral

”Ne-am oprit un pic, am mâncat o îngheţată şi acum ne îndreptăm spre plajă. Îngheţaţa în octombrie, perfectă!/”E mai cald decât vara când bătea vântul mai tare. E superb! Ne place, ne simţim şi ne bucurăm. Ce dacă este cald în octombrie?”, au spus turiștii, încântați de vreme.

Citește și: Când va ninge în București în această iarnă

Dacă la mare turiștii au făcut plajă și baie în mare, cei care au mers la la munte au avut parte de prima ninsoare. La Câmpulung Moldovenesc au căzut primii fulgi iar temperaturile s-au apropiat de zero grade.

Însă temperaturile mici se vor lăsa duse din România, pentru că începând de miercuri, experții ANM anunță din nou înclălzirea vremii, respectiv temperaturi de 25 de grade Celsius.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
E total obligatoriu privind banii de pensii. Anunț de la Guvern azi, 30 aprilie: Nu se...
Capital.ro
Pericolul din vopseaua de ouă. Ce conține și cât de mult ne poate afecta sănătatea
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Alertă în SPAȚIUL AERIAN ROMÂNESC! Avion IRANIAN, interceptat
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro