Prima întâlnire între Anamaria Prodan și Reghecampf după scandalul divorțului. Ce s-a întâmplat față în față

Prima întâlnire între Anamaria Prodan și Reghecampf după scandalul divorțului. Ce s-a întâmplat față în față
Anamaria Prodan, dezvăluiri despre întâlnirea cu Laurențiu Reghecampf

Despărțirea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este una dintre cele mai răsunătoare din showbiz-ul românesc. Cei doi au șocat pe toată lumea în momentul în care s-a aflat că divorțează. Iată că, după o perioadă îndelungată, aceștia au avut și prima întâlnire față în față.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, prima întâlnire după ce s-a aflat că divorțează. Ce au discutat

Mai multe detalii despre întâlnirea dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ieșit la iveală. Antrenorul și-a refăcut viața după ce s-a despărțit de vedetă și așteaptă ca noua iubită să aducă un copil pe lume, însă s-a întors în casa din Snagov recent, unde a întâlnit-o pe fosta parteneră.

Antrenorul a mers în casa din Snagov, unde locuiește Anamaria Prodan, pentru a sărbători Halloween-ul alături de copiii săi, Luca și Bebeto. Totuși, acesta a purtat și o discuție cu fosta parteneră, iar vedeta a dat cărțile pe față și a mărturisit totul despre întâlnirea de gradul 0 dintre ea și Laurențiu Reghecampf.

„Va fi jale pentru toată lumea”

Anamaria Prodan a explicat că a discutat cu Laurențiu Reghecampf despre scandalul iscat în jurul divorțului. Cei doi au ajuns la un numitor comun, anume faptul că își doresc ca familia lor să fie protejată de tot ce se întâmplă în ultima vreme.

„Da, a fost la noi la Snagov. A fost un party de Halloween la care a participat și el. Am vorbit cu Laurențiu și am zis să facem, cumva, să închidem nebunia asta! Tot ce s-a întâmplat acum s-a vrut de foarte mulți ani.

Probabil că Laurențiu nu realizează, dar va realiza în foarte scurt timp și când va realiza va fi jale pentru toată lumea, pentru că familia asta a fost indestructibilă.”, a spus Anamaria Prodan pentru digisport.ro.

Anamaria, dezvăluiri despre o nouă căsnicie. Ce i-au spus copiii

Laurențiu Reghecampf și-a refăcut viața și așteaptă să devină din nou tătic, așa că mulți se întreabă dacă și Anamaria Prodan se gândește la o nouă relație sau își dorește să mai ajungă în fața altarului. Vedeta a mărturisit că nu refuză o nouă poveste de dragoste, mai ales pentru că este susținută de copiii ei.

„Cine știe? Asta nu poate să știe nimeni. Și dacă spun nu acum și se întâmplă… Habar n-am. Știu doar că nu o să stau niciodată singură, știu doar că o să mă mărit orice s-ar întâmpla, știu doar că îmi caut fericirea și o să o caut toată viața.

Oricând (n.r. se vede din nou în fața altarului)! Copiii își doresc foarte mult. Mi-au spus: ‘Mami, tu trebuie să fii fericită. Noi trebuie să fim fericiți lângă tine'”, a zis impresara la Teo Show.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI