Când naște iubita lui Laurențiu Reghecampf, de fapt. Ce sex va avea copilul lor

Când naște iubita lui Laurențiu Reghecampf, de fapt. Ce sex va avea copilul lor
Cand naste iubita lui Laurentiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf și iubita lui sunt extrem de entuziasmați pentru că vor deveni părinți în curând. Antrenorul clubului Universitatea Craiova și noua lui parteneră de viață au aflat sexul copilului.

Când va deveni tată din nou Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt în plin proces de divorț, iar antrenorul Universității Craiova și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc, o tânără domnișoară care-l va face tată cât de curând. Iubita lui Reghe este însărcinată cu primul copil al cuplului, care va veni pe lume în mai 2022.

Corina Caciuc este gravidă în 12 săptămâni și va da naștere unui băiețel în a doua jumătate a lunii mai a anului viitor. Laurențiu Reghecampf va fi mândrul tată a trei băieți, antrenorul având alți doi fii din căsniciile anterioare, pe Luca din primul mariaj cu Mariana Pfeiffer și pe Laurențiu jr, alintat Bebeto, din căsătoria cu impresara Anamaria Prodan.

Conform informațiilor celor de la Cancan, în urma analizelor făcute la medicul specialist a ieșit o probabilitate de 80% ca pruncul pe care iubita lui Laurențiu Reghecampf îl poartă în pântec să fie băiat. Corina Caciuc va repeta o serie de investigații amănunțite vineri, 12 noiembrie, pentru a afla cu certitudine sexului copilului său.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează

Acum o lună de zile, Laurențiu Reghecampf declara exclusiv pentru sursa citată că a depus personal actele de divorț și că se desparte de impresara Anamaria Prodan. Antrenorul Universității Craiova nu a dat multe detalii privind separarea sa de agentul FIFA.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine.

Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, spunea atunci Reghe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI