Prima fotografie cu Marius Elisei și fetița lui, după despărțirea de Oana Roman. Ce se observă la micuța Isabela

Prima fotografie cu Marius Elisei și fetița lui, după despărțirea de Oana Roman. Ce se observă la micuța Isabela
Prima fotografie cu Marius Elisei și fiica lui, după despărțirea de Oana Roman

Oana Roman a anunțat în cursul săptămânii trecute despărțirea de soțul ei. După cum a aunțat, singura constantă în viața lor va fi Isa. Cei doi au decis ca micuța să nu simtă niciodată lipsa vreunuia dintre ei, așa că indiferent de relația lor de cuplu, ea va simți iubirea lor și îi va avea aproape tot timpul. Cum s-a pozat fiica Oanei Roman alături de tatăl ei?

Prima fotografiei cu Marius Elisei și fetița lui, după despățirea de Oana

Oana Roman a șocat pe toată lumea cu anunțul făcut săptămâna trecută. După ce a mărturisit că s-a despărțit de soțul ei, a susținut că prima grijă a celor doi va fi să aibă grijă de Isa, micuța lor. Chiar dacă relația lor de cuplu nu mai merge, vor continua să formeze o echipă bună pentru fiica lor. Deși Oana are la activ o amintire marcantă din cauza divorțului părinților ei, a hotărât alături de Marius că este mai bine pentru toată lumea ca și ei să-și spună adio. Relaţia noastră ca şi cuplu nu mai funcţionează de ceva vreme, dar relaţia ca părinţi trebuie să rămână impecabilă. Timpul va decide dacă lucrurile se vor mai repara sau nu între noi, dar acum amândoi ştim că această separare este unica soluţie”, a fost mesajul fiicei lui Petre Roman, după ce a anunțat că se desparte de Marius, după șapte ani de relație.

La scurt timp după separare, celebrul cuplu s-a ținut de cuvânt și au apărut amândoi, fericiți, în compania fetiței lor. Isa părea extrem de fericită în ambele ipostaze. Atât cu Marius, cât și cu Oana se vedea că se simte iubită și că nu simte cele petrecute între părinții ei.

Prima fotografie cu Marius Elisei și fiica lui, după separarea de Oana Roman
Prima fotografie cu Marius Elisei și fiica lui, după separarea de Oana Roman

„Perfect fără tine”

La scurt timp după separare, celebrul cuplu s-a ținut de cuvânt și au apărut amândoi, fericiți, în compania fetiței lor. Isa părea extrem de fericită în ambele ipostaze. Atât cu Marius, cât și cu Oana se vedea că se simte iubită și că nu simte cele petrecute între părinții ei.  „Mă reprezintă….este pentru mine compusă…Îţi mulţumesc, Tudor Chirilă”, a scris Marius Elisei, cu o urmă de ironie, pe Facebook, apoi postarea cu pricina a dispărut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI