Oana Roman îi ia public apărarea lui Marius Elisei. A luat foc atunci când a văzut cine l-a criticat dur

Oana Roman îi ia public apărarea lui Marius Elisei. A luat foc atunci când a văzut cine l-a criticat dur
Oana Roman îi ia public apărarea lui Marius Elisei

Oana Roman nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale, căci zilele trecute a hotărât să se separe de soțul ei, Marius Elisei, după 7 ani de relație. Cu toate acestea, orice ar fi, rămâne tatăl copilului ei, așa că, deși aflați într-un moment sensibil, vedeta i-a luat public apărarea partenerului său când cineva l-a criticat.

Oana Roman îi ia public apărarea soțului ei, Marius Elisei

Oana Roman a anunțat, în urmă cu câteva zile, că se desparte de soțul ei, Marius Elisei, după șapte ani de iubire din care a reieșit o fetiță, Isabela, în vârstă de șase ani. Fosta prezentatoare de televiziune a ales ca variantă de a publica informația Facebook-ul, unde a postat un mesaj prin care orice speculație să fie eliminată. Oana a menționat că avea o datorie față de publicul său.

Printre altele, a recunoscut că relația dintre ea și partenerul ei nu mai funcționează ca la început, dorindu-și numai ca relația de părinți să nu sufere. Pentru ca acest lucru să nu se schimbe niciodată, ea trebuie să păstreze intactă imaginea lui Marius în fața micuței lor. Drept urmare, când fanii l-au criticat pe acesta, fiica fostului premier al României a sărit în apărarea sa.

A luat foc atunci când a văzut cine l-a criticat dur

Fan: Ai făcut fix același lucru ca și tatăl tău. Când s-a despărțit dde mama ta, tu erai deja la casa ta. Practic, suferința ta nu era enormă, pe când a Isei este enormă. L-ai judecat atât de aspru și, totuși…tu, pentru că așa e la modă, decât să reparăm jucării, mai bine le aruncăm. Păcat că numai asta vedem la TV.

Oana: Cine ești tu să dai verdicte și să judeci! Habar n-ai nimic despre viața și casa mea. Vezi-ți de viața ta. E cel mai mare păcat să judeci oamenii fără să știi nimic. Este aberant să faci așa ceva. Stai cu mine în casă ca să știi? Nu știi nimic, doar îți faci păcate.

 

View this post on Instagram

 

Enjoy the sun ! @prema_luxury_wear #mylife #myway #mystyle

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei) on

Fan: Oana, stai liniștită. El nu era pentru tine, tu ești specială, inteligentă. El e un nimeni, nu te supăra din cauza celor care te critică. Fii tu însuți, strălucește.

Oana: N-ai tu cum să judeci ce e și nu e bine pentru mine. Nu are nimeni dreptul să judece un om pe care nu îl cunoaște. Te rog, ai decența și nu comenta despre tatăl copilului meu. Nu fac eu asta, nu permit nimănui să o facă! Mulțumesc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI