Prima declarație după ce s-a spus că Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit. A confirmat oficial: ”Da, e adevărat!” Detalii EXCLUSIVE

Prima declarație după ce s-a spus că Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit. A confirmat oficial: ”Da, e adevărat!” Detalii EXCLUSIVE
Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit? Declarații

Milionarul Paul Mantea, românul care a ajutat-o pe Moni la începutul ”aventurii” sale din America, a confirmat în exclusivitate pentru playtech.ro faptul că cei doi nu mai formează un cuplu.

 Primele declarații după ce s-a spus că Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit

Bomba zilei din showbizz-ul autohton vine tocmai din America, și are legătură cu fosta doamnă Columbeanu, Monica Gabor. Ei bine, după o poveste de dragoste care a durat nu mai puțin de zece ani, Moni și Mr. Pink s-au despărțit.

Definitiv, spun apropiații. Informația a fost confirmată în exclusivitate pentru playtech.ro chiar de Paul Mantea, fost handbalist plecat peste Ocean, acolo unde a devenit un cunoscut om de afaceri.

”Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații”, ne-a spus acesta.

I-a înapoiat bijuteriile lui Mr. Pink, iar pe cele păstrate le-a depus într-un seif. Potrivit unei alte surse, Monica a rămas fără bijuteriile sale care valorau sute de mii de euro, după ce, o parte dintre acestea, i le-a înapoiat lui Mr. Pink.

”Moni nu a mai vrut să păstreze nimic de la Mr. Pink. I-au mai rămas doar câteva bijuterii, pe care însă nu le mai poartă și pe care le-a depus într-un seif, la fel cum a făcut la vremea respectivă și cu bijuteriile pe care le avea de la Irinel”, me-a mai spus o altă persoană apropiată Monicăi Gabor.

Ramona, sora sa, îi ridică moralul în Dubai În ultima perioadă, fosta doamnă Columbeanu s-a aflat numai în compania surorii ei mai mici, Ramona. Cele două și-au petrecut vacanța în Grecia.

Iar în prezent Monica se află în prezent în Dubai, tot împreună cu Ramona. Recent, Monica a șters de pe contul de socializare, toate pozele în care apare alături de Mr. Pink și fiul lui. peste 10 ani și pentru care a lăsat totul și a plecat peste Ocean.

Locuia într-o vilă de 3,5 milioane de dolari

Monica Gabor și miliardarul chinez, Mr. Pink, s-au iubit cu foc nu mai puțin de 10 ani. El i-a pus lumea la picioare pe ”tărâmul făgăduinței”, iar ea îl vedea bărbatul lângă care vrea să îmbătrânească.

Moni, fata venită din Bacău în capitală, devenită apoi doamna Columbeanu, trăia visul american după un divorț cu cântec, la volanul limuzinelor de lux din garajul asiaticului.

Sunt bine, sunt fericita si libera sa fac ce imi doresc. Legat de relatia pe care o am cu Mr. Pink as vrea sa mentionez faptul că nimeni nu controlează viața nimănui, ne iubim și ne respectăm mai mult ca niciodata, mărturisea românca.

În urmă doar cu câțiva ani, relația Monicăi cu Mr. Pink părea mai solidă decât oricând, iar vedeta era mai fericită ca niciodată după ce Irina, fiica sa, s-a mutat alături de ea, în America.

Locuinţa lui Mr. Pink este evaluată la 3,5 milioane de dolari şi dispune de saună, sală de fitness, bucătărie din marmură, living cu şemineu, baie cu mobilă din lemn masiv, piscină înconjurată de palmieri.