Monica Gabor a publicat o poza naturală, fără filtre și make-up. Cât curaj!

Monica Gabor a publicat o poza naturală, fără filtre și make-up. Cât curaj!
Monica Gabor, fără make-up pentru fani. Cum arată naturală

Monica Gabor a renunțat la machiaj, filtre și tot felul de artificii pentru a le dezvăluit tuturor cum arată, de fapt. Frumoasa vedetă și-a dorit să le demonstreze tuturor că nu se teme de a se poza fără pic de retuș, iar fanii au fost uimiți.

Monica Columbeanu, naturală pentru fani. Cum arată fără make-up

Monica Gabor se află în topul celor mai frumoase femei din showbiz-ul românesc. În timp ce la diferite evenimente ea apare foarte machiată, acum a renunțat la orice fel de artificiu pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la frumusețea naturală.

Nu multe femei au curajul să facă ce a făcut fosta vedetă de la Izvorani. În timp ce platformele de socializare nu au un impact prea bun asupra stimei de sine, Monica Gabor a trecut peste toate fricile și a uitat de filtre pentru o poză ce le-a stârnit admirația fanilor.

„Aceasta este o fotografie făcută fără filtru. Fitrele sunt grozave, dar te fac să nu mai ai încredere în tine atunci când nu le folosești. Îmbrățișează propria frumusețe.”, le-a transmis Monica Gabor admiratorilor.

Monica Gabor, poză, Irinel Columbeanu,naturală
Monica Gabor, fără make-up pentru fani

De ce au divorțat, de fapt, Monica Gabor și Irinel Columbeanu

Monica Gabor a intrat în atenția tuturor în momentul în care a trăit o poveste de dragoste cu Irinel Columbeanu. Legătura lor a rămas în istoria showbiz-ului românesc, iar aceștia au păstrat o relație civiliazată de dragul fiicei lor, Irinuca.

În timp ce lumea credea că aceștia o să rămână împreună, mai ales pentru că Monica Gabor era răsfățată la vremea respectivă de fostul soț, divorțul a venit fulgerător. Se pare că frumoasa vedetă și-ar fi prins partenerul în timp ce o înșela cu alte două domnișoare.

„Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate.

Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood.

O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei.

În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!”, a declarat Irinel Columbeanu la un post de televiziune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI