Prezentatorul Antena 3 și-a bătut crunt partenera de viață. S-a aflat abia acum ce i-a făcut

Prezentatorul Antena 3 și-a bătut crunt partenera de viață. S-a aflat abia acum ce i-a făcut
Un prezentator de la Antena 3, acuzații de agresiune asupra partenerei de viață

Un prezentator de la Antena 3 a reușit să șocheze pe toată lumea. Acesta este implicat într-un scandal care i-a pătat rapid imaginea. Fanii trustului unde este prezent sunt surprinși de cele auzite despre vedetă.

Acuzații grave în dreptul unui prezentator de la Antena 3: și-a bătut crunt partenera de viață

Un cunoscut prezentator din Antenă primește acuzații dure. Acesta și-ar fi bătut crunt partenera de viață, motiv pentru care victima a cerut ordin de protecție și este decisă să monteze un sistem de supraveghere în zona unde locuiește. Acuzațiile nu se opresc aici, pentru că bărbatul este acuzat de agresiune, dar și de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Concret, este vorba despre Florin Iulian Badea care este cunoscut pentru că deschide ziua la Antena 3 cu Jurnalul de la orele 06:00. Prezentatorul se mulează perfect pe rolul său, fiind un personaj relaxat, simplu, împlinit, echilibrat și fericit de viața sa din toate punctele de vedere.

Din persectiva profesională lucrurile par în regulă, dar în plan personal jurnalistul ar duce o adevărată luptă care acum revine și în atenția fanilor săi și a trustului. Moderatorul a divorțat după doar trei ani de mariaj, iar soția lui nu ar mai fi avut puterea să trăiască lângă el după ce ar fi fost înșelată și agresată.

“A divorțat de el din cauza scandalurilor, a agresiunilor fizice și a traumelor psihice pe care i le-a provocat. L-a părăsit după trei ani în care i-a chinuit atât pe ea, cât și pe copii. A divorțat de el la notar. A și înșelat-o, ceea ce a pus la tot capac”, este mărturia șocantă făcută de o apropiată a fostului cuplu.

„A fost și la poliție, dar i s-a transmis că nu se poate face nimic”

Dezvăluirile șocante nu se opresc aici, pentru că matinalul ar fi determinat-o pe fosta parteneră de viață să ajungă să apeleze la ajutorul autorităților pentru a se simți în siguranță:

“Fosta soție ia în calcul să monteze camere de supraveghere pentru că vine neinvitat să-și vadă copiii. Între părți, există, de altfel, proces pe rol pentru stabilire program vizitare minori. A fost și la poliție, dar i s-a transmis că nu se poate face nimic, până nu se termină procesul.”

  • Cei doi se află în plin proces

„Se împrumută sub pretextul că trebuie să achite copiilor pensie alimentară. Dar el nu a mai plătit nimic de trei luni. Fosta lui soție se află în proces cu el și cu firma lui, prin avocat și executor, pentru a recupera creanțele. Sunt două procese deschise la Judecătoria Sectorului 6. În fiecare lună, pentru cei trei copii, trebuia să plătească 2.400 de lei.

Nu a mai dat un leu de trei luni. Femeia este disperată, a fost contactată de mai multe persoane care i-au spus că i-au dat bani cu împrumut și că nu și-au mai recuperat datoriile. În plus, el o denigrează mereu, în special în fața colegilor lui din presă”
Sursă apropiată fostului cuplu (Sursa: cancan.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI