Rușine majoră pentru Regina Elisabeta. A fost condamnat pentru agresiune intimă asupra unei femei

Rușine majoră pentru Regina Elisabeta. A fost condamnat pentru agresiune intimă asupra unei femei
Situație sensibilă în Familia Regală a Marii Britanii

Un membru apropiat Familiei Regale Britanice aduce rușine în rândul rudelor sale. Acesta a fost condamnat pentru agresiune intimă asupra unei femei. Ce s-a întâmplat? Detalii din caz.

Rușine pentru Regina Elisabeta. Acuzații pentru agresiune intimă asupra unei femei pentru un membru al familiei

Situație delicată în Familia Regală a Marii Britanii! Una din rudele reginei a recunoscut că a agresat sexual o femeie și în consecință urmează să fie condamnat. Mai exact, contele de Strathmore a recunoscut că a atacat o femeie în casa sa ancestrală din Scoția.

Incidentul a avut loc în luna februarie a anului trecut și a implicat o tânără în vârstă de 26 de ani. Simon Bowes-Lyon este un strănepot al Reginei Elisabeta, regina mamă și văr îndepărtat al Reginei.

Bărbatul în vârstă de 34 de ani a primit inițial cauțiune și a fost plasat în registrul infractorilor. Acesta s-a pregătit pentru condamnarea din cursul zilei de azi, 23 februarie, care va avea loc la Dundee Sheriff Court, arată The Independent.

Ce mărturii a făcut bărbatul?

Bowes-Lyon s-a declarat „rușinat” de cele înfăptuite, adăugând că-și cere scuze femeii în cauză. De asemenea, acesta a spus că „regretă profund” comportamentul său și „angoasa” pe care a provocat-o, adăugând:

„Aș dori, de asemenea, să-mi cer scuze famileiei, prietenilor și colegilor pentru suferința pe care am provocat-o. Nu credeam că sunt capabil să mă comport așa cum am făcut-o…îmi asum responsabilitate. În ultimul an, acest lucru a implicat căutarea și primirea de ajutor profesional, precum și acceptul de a pleda vinovat cât mai repede posibil.”

„Mă adresez vouă într-un moment despre care știu că e din ce în ce mai dificil”

„Mă adresez vouă într-un moment despre care știu că e din ce în ce mai dificil. O perioadă de mari perturbări pentru țara noastră, care au adus durere unora, probleme financiare pentru mulți și schimbări uriașe în viața de zi cu zi Le mulțumesc tuturor celor care lucrează în sistemul sanitar, celor care îndeplinesc rolul esențial în viața de zi cu zi, și care continuă să își îndeplinească îndatoririle în afara case în sprijinul nostru, al tuturor. Sunt sigură că națiunea se alătură azi pentru a vă da asigurări vouă, din prima linie, că sunteți apreciați oră de oră pentru lucrul extraordinar pe care îl faceți. Mulțumesc și celor care rămân acasă și îi protejează pe cei vulnerabili și îi scutesc pe alții de durerea resimțită când pierzi pe cineva drag. Dacă vom fi uniți și vom da dovadă de tărie caracter vom depăși această perioadă. Sper că în anii următori toți vor avea capacitatea să se mândrească cu felul în care au gestionat această provocare și cei care vor veni după noi vor spune că această generație de britanici a fost la fel de puternică ca oricare alta din istorie”
Regina Elisabeta

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI