Pe ce bărbat celebru l-a mai acuzat Laurette de agresiune. Ce a pățit mulatra

Pe ce bărbat celebru l-a mai acuzat Laurette de agresiune. Ce a pățit mulatra
Laurette a trăit scenarii similare și acuzații de amor pe bani

Cel mai recent scandal din showbiz-ul românesc, o are ca personaj principal pe Laurette. Mulatra a povestit că ar fi fost agresată de un anume Marian Tătic într-o cameră de hotel din Capitală. Ulterior Laurette depune plângere la Poliție împotriva agresorului, dar apar noi dovezi. Scenariul acestei situații i s-a mai întâmplat cu câțiva ani în urmă. Atunci agresorul, decalra vedeta, era Stelian Ogică.

Laurette a mai trăit scenariu similar cu 13 ani în urmă

În 2008, când intra pe scena showbiz-ului românesc, Laurette, o tânără jună superbă, avea parte de toată atenția presei. Din păcate, povestea vedeta, nu numai presa a pus ochii pe ea, ci și persoane influente din lumea publică românească. Laurette povestește că unul dintre aceștia a devenit mai mult de cât un admirator. La vremea aceea, personajul despre care relata vedeta, era unul deja cunoscut.

Personajul în cauză, Stelian Ogică, ajunge să fie cunoscut după scandalul din 2001, terminat cu dosar penal, pe marginea unui presupus bilet câștigător la Loto. Odată cu apariția în lumina reflectoarelor, Laurette a intrat în atenția lui Stelian Ogică, care ar fi ajuns să fie foarte insistent, să-i trimită mesaje, cerându-i să se întâlnească.

Frumoasa mulatră, povestește că a decis, în cele din urmă să se vadă, numai că lucrurile ar fi luat-o razna, exact ca și în acest nou scandal în care Laurette este implicată.

”În urma insistențelor și a zecilor de telefoane primite de la Stelian Ogică, am acceptat să mă întâlnesc cu el, joi. Am fost la un restaurant în București. Seara ne-am dus în comuna Mihăilești. Ajunși la un motel și acolo m-a obligat să fac sex de două ori cu el”, spunea Laurette în 2008.

Scenarii similare și acuzații de amor pe bani

După acest moment, Laurette declara că ar fi depus plângere penală împotriva lui Stelian Ogică, acesta negând acuzațiile. Ogică declara că într-adevăr s-ar fi întâmplat ceea ce povestea Laurette, dar ar fi fost un act consimțit de amândoi. Deși Laurette susținea abuzul și plângerea penală, inculpatul nu a pățit nimic, totul dispărând în negura anilor.

Conform datelor, cele două scenarii, cel din 2008 și cel din 2021, par izbitor de asemănătoare. Și în acest nou scandal Laurette acuză de abuz și violență, iar inculpatul spune că totul a fost consimțit de ambele părți. Mai mult de-atât, apropiații spun că fostul soț al brunetei ar acuza-o de foloase materiale în urma partidelor de amor.

”În ultima perioadă de timp, între noi, soţii, au apărut neînţelegeri şi o stare tensionată, generată de pârâtă, care a profitat de atitudinea mea permisivă şi de starea de deţinere în care mă aflu, pentru a întreţine cu diverse persoane relaţii extraconjugale, unele contra cost, existând probe certe în acest sens.

Întrucât comportamentul acesteia mi-a fost adus la cunoştinţă de rude şi prieteni, am apelat la o societate de detectivi pentru a-mi fi certă situaţia de fapt”scria fostul soț, Ciprian Nistor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI