Prezentatoare TV, abuzată intim în scara blocului. A povestit ororile trăite: ”M-a legat, mi-a pus cuţitul”

Prezentatoare TV, abuzată intim în scara blocului. A povestit ororile trăite: ”M-a legat, mi-a pus cuţitul”
O prezentatoare de televiziune a fost abuzată intim în scara de bloc

O prezentatoare de televiziune a trecut prin clipe de coșmar. Aceasta a fost abuzată intim chiar în scara blocului. Moderatoarea și-a deschis sufletul și a povestit despre ororile prin care a trecut.

O prezentatoare TV a fost abuzată intim în scara blocului

O cunoscută prezentatoare de televiziune a fost abuzată intim. Concret, este vorba despre Sandra Golpe, una din cele mai cunoscute moderatoare din Spania. Fanii au putut s-o urmărească până acum la postul Antena 3 Noticians.

Clipele teribile prin care a trecut s-au întâmplat în urmă cu 20 de ani. Jurnalista a susținut că a fost agresată pe vremea când lucra la o altă instituție de presă. Sandra a mărturisit că era noapte, iar ea era destul de confuză.

Când a ajuns aproape în dreptul bărbatului nu l-a putut vedea bine, așa că l-a salutat crezând că este un vecin din împrejurimi. Ușa scării de bloc nu s-a deschis din prima, moment în care a petrecut câteva clipe acolo, ulterior a intrat și a așteptat liftul.

În timpul acela a apărut agresorul care a împins-o în ascensor, a legat-o și a amenințat-o cu cuțitul, ulterior a agresat-o intim. Clipele de groază pentru prezentatoare s-au terminat după ce bărbatul a auzit un zgomot care l-a făcut să se sperie și să părăsească rapid incinta.

„Era târziu în noapte, eram destul de confuză. Uşa scării de bloc nu s-a închis, întrucât era veche, iar eu am intrat. În timp ce aşteptam liftul, un bărbat a intrat. Eu am crezut că e un vecin. Eu i-am spus ‘noapte bună’, dar el nu a răspuns.

Când liftul a venit, m-a împins. M-a legat, mi-a pus cuţitul la gât şi m-a agresat sexual. Am avut noroc că s-a auzit în zgomot, iar el s-a speriat. M-a dezlegat şi m-a pus să mă întorc, înainte de a pleca”
Sandra Golpe (Sursa: archyde.com)

„Nu ştiam dacă voi mai avea putere”

Vedeta a susținut că nu știa dacă va mai avea puterea de a-și relua viața normală și de a-și continua munca. Aceasta a rămas cu o traumă în urma celor întâmplate, dar cu toate astea a reușit într-un final să-și revină.

„Nu ştiam dacă voi mai avea puterea de a-mi continua munca. Eram în stare de şoc şi nu voiam să-mi afecteze randamentul. Rămăsesem doar cu plângerea depusă la poliţie şi cu trauma”, a spus jurnalista. „Un an de zile am mers și m-am întors de la serviciu cu taxiul”, a mai mărturisit Sandra.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI