Ce s-a întâmplat cu bărbatul care și-a abuzat sexual ambele fiice. Una dintre ele este încadrată într-un grad sever de handicap

Ce s-a întâmplat cu bărbatul care și-a abuzat sexual ambele fiice. Una dintre ele este încadrată într-un grad sever de handicap
Ce s-a întâmplat cu bărbatul care și-a abuzat sexual ambele fiice

După comiterea unor fapte oribile, un bărbat din județul Iași a fost pedepsit dur de judecători. Inițial, Ioan B. a fost condamnat la o pedeapsă totală de 13 ani de închisoare, pentru viol. Conform anchetatorilor, bărbatul și-ar fi violat ambele fiice, iar una este încadrată într-un grad sever de handicap.

Bărbatul care și-a abuzat fiicele

Întreaga poveste a ieșit la iveală după ce una dintre fete și-a făcut curaj și a povestit ce coșmar a trăit. Inițial, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe bărbatul ce a comis oribilele fapte a 13 ani de pușcărie, pentru viol. Potrivit procurorilor, acesta și-ar fi violat ambele fiice. Una dintre ele este încadrată într-un grad sever de handicap.

Dosarul a ajuns pe mâinile magistraților de la Curtea de Apel Iași. Aceștia urmează să îi stabilească soarta bărbatului în viitorul apropriat. Procesul acestuia a început în anul 2017, pe 13 aprilie. În acea zi, procurorii ieșeni au dispus trimiterea în judecată a lui Ioan B., sub acuzația de viol.

Conform anchetatorilor, acesta și-ar fi abuzat sexual ambele fiice adulte. Acest lucru s-a întâmplat în urmă cu mai bine de patru ani. Mai mult de atât, oamenii legii au susținut că una dintre cele două fete suferă de un handicap sever.

Ce s-a întâmplat în casa familiei

La ceva timp după ce bărbatul a comis fapta, victimele le-au povestit procurorilor ce s-a întâmplat și prin ce au trecut. Imediat, oamenii legii au mers și l-au arestat pe suspect, apoi ducându-l la audieri.

Totul a început pe 3 martie 2016, atunci când una dintre fete i-a povestit prin ce a trecut mamei sale. Tatăl a divorțat, iar fata cea mare de 27 de ani a rămas la el. Este greu de spus de câte ori a violat-o, însă anchetatorii au stabilit ce s-a întâmplat în repetate rânduri.

Potrivit BZI, surse din anchetă susțin că tânăra ce suferea de un handicap a fost abuzată pentru că nu se putea apăra. Anchetatorii nu au stabilit încă cum a reușit individul să o abuzeze pe cea de-a doua fiică, însă este cert că s-a întâmplat.

În cazul în care va fi găsit vinovat, bărbatul riscă ani grei de închisoare. Se pare că tânăra ce suferea de handicap a ajuns în grija mamei atunci când bărbatul a fost arestat. Cu toate că pedeapsa este de 13 ani, cel mai probabil, bărbatul va fi eliberat mai devreme. La Iași au mai existat astfel de cazuri de-a lungul timpului, însă fetele abuzate erau minore.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI