Descinderi la 5 adrese din Ștefăneștii de Jos, Ilfov, printre care și la casa primarului. Sunt suspectate mai multe infracțiuni, printre care și cea de abuz sexual

Descinderi la 5 adrese din Ștefăneștii de Jos, Ilfov, printre care și la casa primarului. Sunt suspectate mai multe infracțiuni, printre care și cea de abuz sexual
Descinderi DIICOT la casa primarului din Ștefăneștii de Jos

Oamenii legii au descins la cinci adrese diferite din Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov. Printre acestea, și casa primarului. În dosar sunt mai mulți suspecți bănuiți de infracțiuni grave, printre care și infracțiunea de viol.

Descinderi ale autorităților la casa primarului

Una dintre adresele la care au destins autoritățile a fost la cea a sediului primăriei din Ștefăneștii de Jos. Un dosar în care este vorba de o serie de acuzații grave. După aceste percheziții, suspecții vor fi duși la audieri pentru a da explicații în fața anchetatorilor.

Autoritățile au descins la cinci adrese din Ștefăneștii de Jos, Ilfov. Printre aceste adrese, se află și cea a primarului. Este vorba despre un dosar care visează o serie de infracțiuni, printre care și cea de viol, dar și alte fapte la fel de grave.

Percheziții la traficanții de țigări

Joi dimineață, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Vrancea, împreună cu polițiștii din cadrul SCCO Vrancea, au efectuat un număr de 41 de percheziții în județele Suceava, Vrancea și Bacău. Vizate au fost locuințele unor persoane suspectate de săvârșirea infracțiunilor de contrabandă de țigări, trafic de migranți și constituirea unui grup infracțional organizat.

Membrii acestui grup infracțional achiziționau țigări de contrabandă, apoi le transportau ilegal în Marea Britanie, locul în care le valorificau. În timpul acestor transporturi, obișnuiau să preia migranți pe care îi introduceau în mod fraudulos pe teritoriul Marii Britaniei, contra unei sume de bani.

Până în momentul de față, în urma perchezițiilor, oamenii legii au descoperit cantități considerabile de țigări de contrabandă. Mai mult de atât, aceștia au găsit și sume mari de bani în euro și lire sterline.

Percheziții împotriva traficului de persoane

Pe 8 iunie, procurorii DIICOT – B.T. Călărași, împreună cu polițiștii de combatere a criminalității organizate din Călărași și București, au efectuat 12 percheziții împotriva unui grup infracțional specializat în trafic de persoane și trafic de minori.

„Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2010, persoanele în cauză ar fi recrutat mai multe tinere, prin metoda „loverboy” sau prin cumpărare de la alți traficanți, le-ar fi cazat în mai multe imobile din municipiul Călărași, apoi le-ar fi transportat în Spania, unde ar fi fost exploatate sexual, în mai multe cluburi sau în locațiile clienților.”,  a precizat IGPR.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI