Previziunile înspăimântătoare ale Babei Vanga pentru 2022. Omenirea va suferi ravagii majore anul viitor VIDEO

Previziunile înspăimântătoare ale Babei Vanga pentru 2022. Omenirea va suferi ravagii majore anul viitor VIDEO
Previziunile Babei Vanga pentru 2022

Ce previziuni a făcut Baba Vanga pentru anul 2022. Omenirea va suferi ravagii majore în anul care vine, potrivit celebrei clarvăzătoare cunoscute și ca „Nostradamus al Balcanilor”. Pe numele real, Vangelia Gushterova, din Macedonia, Baba Vanga a murit la data de 11 august 1996, la vârsta de 85 de ani.

Previziunile înspăimântătoare ale Babei Vanga pentru 2022

Deși au trecut aproape două decenii de la decesul ei, Baba Vanga a făcut predicții care merg până în anul 5079, dată la care a prezis că universul va dispărea. Celebra clarvăzătoare a făcut predicții și pentru anul 2022, an în care încălzirea globală ar accelera dezghețul și ar provoca apariția unui nou virus letal în Siberia.

Baba Vanga a avut milioane de adepți în toată lumea. Totul a pornit de la vârsta de 12 ani, atunci când și-a pierdut brusc și misterios vederea și a spus că aude voci dintr-o altă dimensiune.

Baba Vanga a făcut cinci profeții tulburătoare pentru anul 2022 despre catastrofe naturale și endemice. Ea a spus că încălzirea globală o să accelereze dezghețul, iar asta va provoca apariția unui nou virus letal în Siberia.

„Chiar și cei care vor scăpa vor muri din cauza unei boli oribile”, spunea aceasta.

Cum va fi viața pe Terra peste 30 de ani

Ea a mai menționat că mai multe țări asiatice și Australia ar trebui să se pregătească pentru consecințele unor dezastre naturale, precum inundațiile care vor avea loc anul viitor și care ar putea provoca o lovitură puternică în economia mondială deja lovită. Iar în India vor exista multe zone agricole ce vor suferi consecințele unei infestări cu lăcuste.

De asemenea, ea a vorbit despre una dintre cele mai mari temeri ale societăților dezvoltate. Tehnologia o să aibă un impact negativ și ar putea deveni incapabilă să distingă realitatea de virtual.

Însă au existat și predicții ale Babei Vanga care nu s-au împlinit, pentru anul 2021, și anume, aceea că Donald Trump ar putea suferi de o „boală misterioasă” care l-ar face surd și i-ar provoca și o traumă cerebrală sau că „cineva va încerca să-i ia viața președintelui rus Vladimir Putin” și că extremiștii islamici vor efectua un atac chimic asupra Europei.

De altfel, într-un raport ONU s-a arătat cum va fi viața pe Terra peste 30 de ani. Experții spun că omenirea se va confrunta cu criză de apă, foamete, dispariția speciilor.

„Viaţa pe Pământ se poate reface după schimbări climatice majore, evoluând spre noi specii şi creând noi ecosisteme”, s-a arătat în rezumatul tehnic de 137 de pagini al experților GIEC, care mai precizează că omenirea nu poate realiza acest lucru.

Acest raport conține 4.000 de pagini și este mult mai alarmist decât cel din 2014. Scopul acestui raport este acela de a influența deciziile politice privind lupta împotriva schimbărilor climatice.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI