Baba Vanga, previziune uluitoare înainte de moarte: ”În România apare un Mesia”

Baba Vanga, previziune uluitoare înainte de moarte: ”În România apare un Mesia”
Bba Vanga, previziune înainte de moarte

Baba Vanga a părăsit acest pământ în 1996, dar a lăsat în urmă multe previziuni care aveau să se adeverească zeci de ani mai târziu. Ce a spus chiar înainte de moarte? Cuvintele femeii au trezit semne de întrebare în rândul românilor.

Baba Vanga, previziune înainte de moarte

Vangelia Pandeva Dimitrova a lăsat în urma ei un întreg mister care este într-o continuă deslușire de zeci de ani. Numele Vangelia în limba greacă înseamnă mesagerul veștilor bune, până și acesta fiindu-i predestinat, deși nu avea să lase la socoteala oamenilor doar lucruri bune. Celebra clarvăzătoare din Bulgaria a făcut o ultimă previziune înainte de a murit, iar aceasta îi avea în prim-plan pe români. În anul 1996, ultimele cuvinte s-au adresat poporului nostru. “Românii sunt oameni speciali, dar nu mai cred în valorile lor” – acestea au fost cuvintele clarvăzătoarei bulgăroaice cu puţin timp înainte să moară în 1996, arată libertatea.ro. Un specialist în științe izoterice a descifrat mesajul acesteia și a spus exact care ar fi fost scenariul la care s-a referit. Vanga primea mesaje extrem de specifice, mai cu seamă că a înregistrat ultima previziune pe care a încredințat-o uneia dintre nepoate cu rugămintea ca aceasta să ajungă la o anumită dată la o anumită persoană.

Mesajul: “Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus. Să fie despachetată în luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 şi, în cel mult o lună de zile, să fie dusă celui la care voi face referire. Dacă nu se va putea ajunge la el, să fie dată celor din preajma sa. În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui. Toate acestea se vor petrece în anul 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit. Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui”

Baba Vanga, previziune pentru români
Baba Vanga, previziune pentru români

Care este interpretarea simbolistică?

Astrologul Stravrou, specialist în științe ezoterice, a interpretat pentru sursa citată mesajul lăsat în urmă de Vanga din punct de vedere simbolistic.

Interpretare: 1. Adresantul mesajului s-a născut pe 24 ianuarie 2005. Asta înseamnă zodia Vărsător, o zodie compatibilă cu cea a României. Vanga îl prezintă, în mod ciudat, ca pe un Mesia.
2. Vanga pomeneşte despre un cal din fier. Calul este un animal care simbolizează războiul şi moartea. Fierul e şi el legat tot de război. E vorba despre un conducător războinic, dar iubitor de dreptate.
3. Acest conducător ar trebui să ajungă la plenitudinea capacităţilor sale în jurul vârstei de 33 de ani – adică în 2038. Nostradamus a spus că în 2036 – 2038 va izbucni un nou război. Cel care va conduce România atunci va fi războinicul despre care vorbeşte Vanga.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI