06 aug. 2023 | 13:51

Prețul incredibil al rochiei cu diamante în care Maria Constantin a strălucit la nuntă. Designerul ei dă din casă. Legătura ei cu Jennifer Lopez EXCLUSIV

Monden
Prețul incredibil al rochiei cu diamante în care Maria Constantin a strălucit la nuntă. Designerul ei dă din casă. Legătura ei cu Jennifer Lopez EXCLUSIV

Solista Maria Constantin și soțul ei, Robert Stoica, au fost în centrul atenției, vineri, la petrecerea de nuntă, și datorită ținutelor. Dacă el a investit 900 de euro în costum și în accesorii, ea a fost fix de zece ori mai scumpă. Designerul Florin Burescu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, povestea rochiei sexy a Mariei Constantin.

Maria Constantin a ales modelul rochiei acum 5 ani

Maria Constantin a purtat o rochie superbă, vineri, la petrecerea de nuntă, creația vestimentară fiind realizată de designerul ei, Florin Burescu. Contactat de Playtech Știri, acesta ne-a dezvăluit povestea ținutei sexy, care i-a pus artistei în valoare silueta de invidiat și bustul generos:

”Are diamante, este o rochie făcută din dantelă fină, adusă de la Paris, am stabilit oarecum modelul de dinainte de a fi în relație cu Robert, a ales această rochie în urmă cu 5 ani și jumătate, când nu avea implant mamar.

Ulterior, am modificat partea din față, era bine ancorată acolo. Maria a slăbit cam două kilograme și a fost puțin lejeră pe ea.

O rochiță de acest gen costă 9.000 de euro, dar, dacă excludem diamantele, dacă le înlocuim cu pietre semiprețioase, ajunge la vreo 3.000 de euro. Ne-am dorit să fie ușor transparentă, nu genul clasic, cum poartă miresele. Neavând cununia religioasă în aceeași zi își permitea la party un model îndrăzneț.

Ne-am apucat de lucru în martie, a fost gata la sfârșitul lui mai, a venit, a făcut vreo șase probe, dar important e că încă de la prima probă a fost așa, pe sufletul ei. Rochia a fost mai transparentă, dar Maria a purtat, pe dedesubt, un fel de pantaloni scurți, realizați din voal de mătase.

Iar săndăluțele albe, cu pietricele, și cu toc de 12 centimetri, sunt de la brandul Hardot, cei care colaborează și cu Jennifer Lopez. Prețul e undeva la 2.500 de lei, nu e chiar o sumă colosală.

Voalul a fost atipic, a avut o fundiță din dantelă, nu a fost ceva special. Nu s-a respectat nicio tradiție, cu jartiera, cu scosul voalului de mireasă. Eu am realizat, de altfel, și ținutele soacrelor”.

Robert Stoica și Maria Constantin

Adina Buzatu a ales un costum din in pentru mire

Celebrul stilist vestimentar Adina Buzatu ne-a vorbit, exclusiv pentru Playtech Știri, despre ținuta mirelui Robert Stoica:

”Da, costumul este de la mine și costă 2.400 de lei. E realizat dintr-o țesătură fină, din in, tratată pentru un aspect elegant și șifonare minimă. Fiind vorba de un eveniment de vară, în luna lui cuptor, cu dress code „WHITE”, a fost prima opțiune.

Proba a durat 5 minute, s-au îndrăgostit pe loc, atât de croiul excepțional al costumului, cât și de accesorizare. Am pus accent pe detalii, de la cămașa cu ac din țesătură neșifonabilă, de bumbac, până la cravata din mătase naturală, imprimată și realizată manual sau butonii în ton, toate adaugă un plus de eleganță și de rafinament costumului versatil, care ulterior poate fi purtat într-o mulțime de situații elegante sau chiar casual.

Deși știam că va fi foarte cald, am ales varianta de sacou, la două rânduri de nasturi, pentru că țesătura aceasta, tratată din in, pe lângă minima șifonare, are particularitatea de a proteja de căldură, lăsând în același timp pielea să respire. Este un costum răcoros care, împreună cu cămașa din bumbac fin, creează o protecție termică extraordinară.

Pantofii sunt tot realizați manual, din piele fină, ca mănușa, extrem de comozi și plăcuți la purtare, la prețul de 995 de lei sau 895 de lei, nu mai știu exact. Cravata este 295 de lei, cămașa 500 de lei, butonii 300 de lei, iar batista este la prețul de 119 lei.

În jur de 900 de euro a costat întreaga ținută, cu tot cu accesorii. Mirii sunt potriviți perfect din punct de vedere vestimentar, pentru că și rochia Mariei este fină, simplă și lejeră. Prețiozitatea este dată de dantela fină și de bijuterii”.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Care sunt, de fapt, granițele Moldovei? Discuția are o „istorie” de peste cinci veacuri
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Capital.ro
Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au numai reuşite, Scorpionii au parte de un nou început
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Datini și obiceiuri în prima zi de Paște. Ce trebuie să faci să atragi noroc și bani
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro