EXCLUSIV Cu ce se ocupă iubitul Mariei Constantin. Bărbatul face mulți bani și în pandemie

EXCLUSIV Cu ce se ocupă iubitul Mariei Constantin. Bărbatul face mulți bani și în pandemie
Cu ce se ocupă iubitul Mariei Constantin?

Maria Constantin a devenit cunoscută urmare a scandalurilor cu fostul soț, Marcel Toader, astfel că, după acel divorț de pomină, solista de muzică populară și-a pus la adăpost viața sentimentală.

Recent, însă, ea și-a postat pe conturile sociale o fotografie în care zâmbește alături de noul iubit, frumușel și cu bani în cont. Reporterii playtech.ro au aflat cu ce se ocupă șarmantul bărbat care i-a furat solistei inima.

 Cu ce se ocupă iubitul Mariei Constantin?

  • ”El se descurcă bine, pe plan financiar, are afaceri imobiliare și o pensiune în Argeș”

Maria Constantin iubește din nou! După două divorțuri, de îndrăgitul cântăreț de muzică populară, Ciprian Tapota, cu care a fost căsătorită în perioada 2008 – 2014, și de afaceristul Marcel Toader, de care a divorțat cu scandal în 2017, iată că solista tot mai crede în iubire. Blondina a avut o relație, până anul trecut, în luna februarie, cu fotbalistul Dacian Varga, ca mai apoi să-l cunoască pe Robert Stoica, cu trei ani mai tânăr decât ea, alături de care s-a pozat recent pe conturile sociale.

Surse din anturajul vedetei au declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, că Maria Constantin se simte, în sfârșit, iubită și apreciată. “Ea și Robert s-au mutat împreună, în urmă cu un an, și se înțeleg de minune. Însă, sunt de mai mult timp împreună. El se descurcă bine, pe plan financiar, are afaceri imobiliare și o pensiune în Argeș. Sunt foarte fericiți împreună.

De exemplu, de ziua ei, când a împlinit 34 de ani, el i-a făcut cadou un buchet imens de trandafiri și un inel de logodnă. Amândoi au mai fost căsătoriți, amândoi au copii din alte relații, dar asta nu i-a impiedicat să ia totul de la zero, pentru un viitor comun”, ne-au spus, în exclusivitate, surse din anturajul Mariei Constantin. Ei sunt nedespărțiti, Robert însoțind-o pe Maria la filmări.

Vedeta și-a făcut implant mamar

  • Maria Constantin și-a pus implant mamar: ” A venit momentul să mă las pe mâna celui mai bun doctor și să îmi rezolv complexul pe care îl aveam”.

Pentru că își dorește să arate impecabil pentru actualul sau partener de viață, Maria Constantin a apelat recent și la ajutorul medicului estetician. Blondina și-a mărit buzele și și-a pus implant mamar, pentru un bust mai apetisant:

“Pentru că este ziua mea am decis că a venit momentul să mă las pe mâna celui mai bun doctor și să îmi rezolv complexul pe care îl aveam”. Maria Constantin este mămică. Ea are un băiețel, pe nume Codruț, din căsătoria cu artistul de muzică populară Ciprian Tapota. Copilașul se află, încă de la divorț, în grija tatălui, la Târgu – Jiu.

Contactat de reporterii Impact.ro, Ciprian Tapota a ținut să îi facă o urare fostei soții, care acum are un decolteu obraznic: “Să fie sănătoasă! Să facă ce vrea ea. Acum ne înțelegem bine, asta e, la urma-urmei, suntem oameni.

Maria îl vizitează des pe băiat, nu este indiferentă. Avem un copil împreună, trebuie să ne înțelegem, de dragul lui”, ne-a spus bărbatul. Maria a menționat adesea că vrea să ia copilul din casa tatălui. Ce zice acum Ciprian? “Foarte bine, să îl ia la ea. Nu este mama lui? Nu este vorba că nu îl las, doar nu sunt eu Dumnezeu, ca să decid!”.