Presupusa Luiza de pe filmările lui Alexandru Cumpănașu a intrat în direct la Antena 3. Ce anunț a făcut

Fata găsită în Italia, care se presupune că este Luiza Melencu a făcut declarații

După ce a anunțat că Luiza Melencu trăiește, Alexandru Cumpănașu a prezentat presupusele dovezi la un post de televiziune. Candidatul la alegerile prezidențiale a precizat că detectivii lui au descoperit-o pe Luiza, iar mama fetei ar fi recunoscut-o în clipul video prezentat de el. Tânăra a intrat în direct la același post de televiziune și a transmis un mesaj.

Ce a spus presupusa Luiza din filmuleț

Tânăra care apare în filmulețul prezentat de Alexandru Cumpănașu, și despre care acesta a spus că este Luiza Melencu, a declarat, la Antena 3 că nu are nicio legătură cu fata dispărută din Caracal, transmite dcnews.ro.

Sub protecția anonimatului, tânăra a declarat, în cadrul postului de televiziune Antena 3, că nu are nicio legătură cu Luiza Melencu, fata dispărută din Caracal și că își dorește ca familia ei să nu afle cu ce se ocupă în Italia.

„Nu îmi venea să cred. Am fost foarte disperată. Nu mai vreau să apar la TV, pe niciun post TV. Sunt foarte agitată pentru că m-a sunat fratele meu, familia mea. M-am certat cu el și cu familia mea. Sunt foarte panicată, îngrijorată. Pentru ce să fiu dată la televizor? (…) Doamne, ferește! Nu știu nimic despre cazul Luizei. (…) Momentan sunt în România. M-au văzut mulți oameni. Eu de la fratele meu știu. El m-a văzut și m-a recunoscut după voce” a spus femeia care apare în imaginile filmate în Italia și care se presupunea a fi Luiza Melencu.

Declarația vine în contextul în care candidatul la alegerile prezidențiale, Alexandru Cumpănașu a declarat vineri seară, în ultimele ore ale campaniei prezidențiale din acest an, că a găsit-o pe Luiza Melencu, tânăra dispărută din Caracal în urmă cu mai bine de trei luni. Odată cu ea dispărut și Alexandra Măceșanu, nepoata lui Alexandru Cumpănașu, despre care se crede că a fost ucisă de Gheorghe Dincă, mecaniul auto în vârstă de 66 de ani din Caracal. Acesta se presupune că le-ar fi ucos pe cele două tinere, în contextul în care acesta și-a recunoscut deja la poliție odioasa faptă, pentru care deja este închis la Penitenciarul Jilava.

Alexandru Cumpănașu susține că are dovezi că Luiza Melencu trăiește
Alexandru Cumpănașu susține că are dovezi că Luiza Melencu trăiește

„Nu mai țin minte de acea filmare. Nu am nicio legătură cu Luiza. Erau doi tipi care m-au filmat. Da, eu sunt în acele imagini. Din acest motiv sunt așa de panicată. Acum 2 luni a fost făcută filmarea, maximum acum 1 lună. E plin de românce în acea zonă (…) Cineva care ar răpi o fată nu i-ar da voie să mai țină legătura cu familia ei. ‘ a spus aceasta, la Antena 3.

Alexandru Cumpănaşu a afimat că mama şi bunicul Luizei au recunoscut-o pe aceasta, însă într-o intervenţie înregistrată la Antena 3, Monica Melencu nu era chiar atât de sigură, spunând că a văzut materialul video pe telefon şi că nu se aude bine. Omul de afaceri şi candidat la prezidenţiale Viorel Cataramă spune că filmuleţul despre care Alexandru Cumpănaşu a afirmat că o prezintă pe Luiza Melencu în Italia îi aparţine şi îl are de o lună. Cataramă infirmă că ar fi Luiza şi îl acuză pe Cumpănaşu că se foloseşte de caz pentru a atrage voturi, potrivit mediafax.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI