Anunț șoc în cazul Caracal! „Luiza Melencu a fost găsită”. Primele declaratii ale mamei tinerei

Anunț șoc în cazul Caracal! „Luiza Melencu a fost găsită”. Primele declaratii ale mamei tinerei
Ce plănuiește să facă familia Luizei Melencu împreună cu Alexandru Cumpănașu?
Luiza Melencu, adolescenta pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o în această vară, alături de Alexandra Măceșanu, ar fi în viață. Anunțul șocant a fost făcut cu puțin timp în urmă, vineri. În mod neașteptat, cel care a dezvăluit totul a fost chiar unchiul adolescentei de 15 ani, care candidează și la alegerile prezidențiale, Alexandru Cumpănașu.

Anunț șoc în cazul Caracal: Luiza Melencu a fost găsită!

Anunț șoc în cazul Caracal! Luiza Melencu a fost găsită. Primele declaratii ale mamei tinerei
A fost anunțat că Luiza Melencu este în viață
Familia adolescentei de 18 ani se află în stare de șoc, după ce au aflat că Luiza este în viață. Nu mai sperau să primească asemenea vești, mai ales că presupusul criminal de 66 de ani și-a recunoscut faptele îngrozitoare, la câteva zile de la dispariția Alexandrei Măceșanu. Unchiul acesteia, Alexandru Cumpănașu, le-ar fi arătat oamenilor o înregistrare neașteptată, de care a făcut rost. Monica Melencu, mama tinerei care a fost văzută ultima oară în luna aprilie din acest an, a confirmat totul, într-o intervenție la un post de televiziune.
”Ne-a contactat domnul Alexandru Cumpănașu, ne-a arătat un filmuleț. Sunt trăsături asemănătoare. Un pic de dificultate la nas. Deci nu știu cât este de adevărat, dar nu cred că mai e cum a plecat de acasă. Asta suntem convinși. Este vopsită în negru. Nu prea se vede clar clar filmulețul. Se oprește o mașină cu doi bărbați lângă ea și o întreabă cât este tariful. Ea spune că 30 de euro. Fiica mea știe să vorbească și italiană. Unul dintre bărbați a întrebat-o: nu ești fata care e dispărută și o arată mereu la televizor? Asemănări are. Am rămas fără cuvinte. Suntem ruinați”, a declarat Monica Melencu, la România TV, într-o intervenție în direct.

Înregistrea video a fost urmărită cu atenție și de către bunicul Luizei. ”După ce ni s-a arătat eu pot să fac afirmația că e Luiza în persoană. Doar cu mici schimbări. În rest seamă perfect cu Luiza”, susține Iordache Melencu, potrivit știripesurse.ro. Peste doar câteva zile se vor împlini 7 luni de când adolescenta de 18 ani a dispărut din Caracal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI