Descoperirea uluitoare care aruncă în aer ancheta Caracal! Dovezile care arată că Luiza Melencu trăiește

Alexandru Cumpănașu susține că are dovezi că Luiza Melencu trăiește

După ce a anunțat că Luiza Melencu trăiește, Alexandru Cumpănașu a prezentat presupusele dovezi la un post de televiziune. Candidatul la alegerile prezidențiale a precizat că detectivii lui au descoperit-o pe Luiza, iar mama fetei ar fi recunoscut-o în clipul video prezentat de el.

Alexandru Cumpănașu susține că are dovezi că Luiza Melencu trăiește

Alexandru Cumpănașu a anunțat, vineri, că detectivii săi au descoperit-o pe Luiza Melencu și a precizat că deține un material video care îi confirmă dezvăluirea. Candidatul la alegerile prezidențiale a mai spus că familia fetei a urmărit materialul video și ar fi confirmat faptul că este vorba despre Luiza.

Ulterior, Alexandru Cumpănașu a fost invitat la postul de televiziune Antena 3, unde a prezentat materialul video. El a precizat că investigatorii săi au descoperit-o pe fată în Italia, iar părinții fetei ar fi confirmat faptul că ea este în fotografii și i-ar fi recunoscut chiar și vocea.

„Îmi asum această informație, după verificarea acestei informații cu familia Melencu, care a confirmat. În acest moment, Luiza e în viață. Există probe în acest sens, atât fotografii cât și un clip. Am fost în Italia, am găsit-o. Confirmarea a venit acum jumătate de oră. Tremur tot. E una dintre cele mai mare vești pe care le-am aflat. Confirmarea stă în fotografii și clip. Familia a confirmat atât persoana cât și vocea fetei. Luiza Melencu este în viață. Mama și bunicul au recunoscut-o pe Luiza din filmuleț și fotografii. Videoclipul și fotografiile au fost făcute acum o zi, două. Probele sunt din afara țării, făcute de investigatori”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI