Descoperirea uluitoare care aruncă în aer ancheta Caracal! Dovezile care arată că Luiza Melencu trăiește

Descoperirea uluitoare care aruncă în aer ancheta Caracal! Dovezile care arată că Luiza Melencu trăiește
Alexandru Cumpănașu susține că are dovezi că Luiza Melencu trăiește

După ce a anunțat că Luiza Melencu trăiește, Alexandru Cumpănașu a prezentat presupusele dovezi la un post de televiziune. Candidatul la alegerile prezidențiale a precizat că detectivii lui au descoperit-o pe Luiza, iar mama fetei ar fi recunoscut-o în clipul video prezentat de el.

Alexandru Cumpănașu susține că are dovezi că Luiza Melencu trăiește

Alexandru Cumpănașu a anunțat, vineri, că detectivii săi au descoperit-o pe Luiza Melencu și a precizat că deține un material video care îi confirmă dezvăluirea. Candidatul la alegerile prezidențiale a mai spus că familia fetei a urmărit materialul video și ar fi confirmat faptul că este vorba despre Luiza.

Ulterior, Alexandru Cumpănașu a fost invitat la postul de televiziune Antena 3, unde a prezentat materialul video. El a precizat că investigatorii săi au descoperit-o pe fată în Italia, iar părinții fetei ar fi confirmat faptul că ea este în fotografii și i-ar fi recunoscut chiar și vocea.

„Îmi asum această informație, după verificarea acestei informații cu familia Melencu, care a confirmat. În acest moment, Luiza e în viață. Există probe în acest sens, atât fotografii cât și un clip. Am fost în Italia, am găsit-o. Confirmarea a venit acum jumătate de oră. Tremur tot. E una dintre cele mai mare vești pe care le-am aflat. Confirmarea stă în fotografii și clip. Familia a confirmat atât persoana cât și vocea fetei. Luiza Melencu este în viață. Mama și bunicul au recunoscut-o pe Luiza din filmuleț și fotografii. Videoclipul și fotografiile au fost făcute acum o zi, două. Probele sunt din afara țării, făcute de investigatori”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI