Președintele Barcelonei, prima reacție după anunțul că Messi ar putea să plece

Josep Maria Bartomeu îi liniștește pe fanii Barcelonei. Messi va rămâne la Barcelona până la finalul carierei, spune el

Zvonul că Leo Messi ar putea să plece de la FC Barcelona la finalul sezonului viitor a șocat Spania. Informația a fost oferită de jurnaliștii de la Cadena Ser și a făcut imediat înconjurul lumii. Președintele catalanilor, Josep Maria Bartomeu, este primul care a ținut să dezmintă informația oferită de presa de la Madrid. Bartomeu spune că a discutat cu Messi și a primit asigurări că vrea să își încheie cariera pe Camp Nou.

Josep Maria Bartomeu spune că Messi vrea să rămână toată cariera la Barcelona! Săgeți spre Real Madrid

„Messi mi-a spus că îşi va încheia activitatea şi viaţa fotbalistică la Barca. Nu voi explica detaliile, pentru că suntem concentraţi asupra competiţiei şi negociem cu mulţi fotbalişti, însă Messi ne-a explicat că vrea să rămână aşa că ne vom bucura de el pentru încă mult timp”, a declarat Bartomeu pentru TV Movistar.

Jurnaliștii de la Cadena Ser au explicat că Leo Messi vrea să plece de la FC Barcelona chiar din cauza președintelui Bartomeu. Starul argentinian este deranjat că el este văzut ca vinovat pentru toate problemele catalanilor. Ba mai mult, conducerea echipei chiar întreține aceste zvonuri, ar considera Messi.

Leo Messi este cel mai bine plătit jucător din lume, cu un salariu de un milion de euro pe săptămână

Josep Maria Bartomeu a vorbit și despre scandalul legat de arbitrajele din Spania din ultimul timp. Real Madrid a fost avantajată de deciziile luate de VAR în ultimele etape. Președintele Barcelonei nu s-a ferit să acuze această situație. Catalanii au patru puncte în spatele lui Real Madrid, iar titlul pare aproape jucat.

„Am văzut jocul de la Bilbao şi, deşi nu îmi place să o spun, am să repet că VAR-ul nu se foloseşte aşa cum trebuie. De când sezonul s-a reluat după criza Covid-19, nu a fost aplicat în mod egal, asta s-a reflectat în rezultate şi pare că favorizează mereu aceeaşi echipă”, a mai spus Bartomeu pentru sursa citată.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI