Inter Milano a cumpărat un jucător de la Real Madrid! Suma de transfer a fost anunţată oficial

Inter Milano a cumpărat un jucător de la Real Madrid! Suma de transfer a fost anunţată oficial
Achraf Hakimi este un jucător crescut la academia celor de la Real Madrid

Inter Milano a dat o lovitură importantă pe piaţa transferurilor. Trupa pregătită de Antonio Conte a oficializat astăzi transferul lui Achraf Hakimi, jucătorul celor de la Real Madrid. Tranzacţia se face pentru 40.000.000 de euro, sumă la care se pot adăuga şi bonusuri de performanţă de 5.000.000 de euro. Fotbalistul va încasa un salariu stagional de 5.000.000 de euro şi a semnat un contract valabil până în iunie 2025. În ultimele două sezoane, Hakimi a fost împrumutat de „galactici” la Borussia Dortmund.

Inter Milano a dat 40.000.000 de euro pentru a-l lua pe Hakimi de la Real Madrid. Cum este afectată FC Barcelona

Decizia celor de la Real Madrid de a renunţa la Hakimi este una destul de surprinzătoare, dacă ţinem cont de prestaţiile fotbalistului la Dortmund. Marocanul a bifat 45 de partide pentru vicecampioana Germaniei în toate competiţiile, a marcat 9 goluri şi a dat 10 pase decisive! 4 dintre reuşitele lui Hakimi au fost chiar în meciurile de Champions League. La doar 21 de ani, acesta a strâns deja şi 28 de selecţii şi două goluri pentru selecţionata din Maroc.

Hakimi a fost unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti ai lui Dortmund în actualul sezon de Bundesliga

Sigur, pentru Real Madrid rămâne o afacere excepţională. Mai ales pentru că vorbim despre un jucător crescut la club. Borussia Dortmund a plătit cinci milioane de euro pentru un împrumut pe doi ani, realizat în 2018. Între timp, cota jucătorului crescuse până la 60 de milioane de euro, datorită prestaţiilor excelente din Bundesliga şi Liga Campionilor.

Culmea, transferul lui Hakimi la Inter Milano ar putea să o încurce tocmai pe FC Barcelona, rivala celor de la Real Madrid. Catalanii luau în calcul posibilitatea de a-l ceda pe Nelson Semedo la Inter pentru a obţine un preţ mai bun pentru jucătorul pe care îl doresc în vară, argentinianul Lautaro Martinez. După ce l-au adus pe Hakimi, care joacă pe aceeaşi poziţie cu Semedo, italienii nu vor mai fi interesaţi de această variantă.

Urmăriți Playtech.ro și pe