Preferata lui Horia Brenciu s-a îmbolnăvit pentru a doua oară de Covid-19: ‘Îmi este foarte rău, aștept Salvarea’ EXCLUSIV

Preferata lui Horia Brenciu s-a îmbolnăvit pentru a doua oară de Covid-19: ‘Îmi este foarte rău, aștept Salvarea’ EXCLUSIV
Preferata lui Horia Brenciu s-a imbolnavit pentru a doua oara de Covid-19 Imi este foarte rau, aatept Salvarea

Ghinion cu carul! Solista Cristina Vasiu (29 de ani), cu participări de succes la ”X Factor”, ”Vocea României” și la ”Te cunosc de undeva”, a fost diagnosticată, pentru a doua oară, într-un singur an, cu nemilosul Covid-19. Solista ne-a mărturisit, în exclusivitate pentru impact.ro, că starea sa de sănătate este delicată și că a cerut ajutor medical: ”Aștept Salvarea!”.

S-a îndrăgostit de vecinul de la etajul 4, anul trecut, când s-a îmbolnăvit prima oară de Covid-19

Solista Cristina Vasiu, preferata lui Horia Brenciu, din vremea când și-a încercat norocul la „Vocea României”, se află din nou în izolare, la domiciliu. A avut ghinionul să se îmbolnăvească din nou de Covid-19. De câteva zile, ea se luptă din nou cu acest virus, care a făcut ravagii în întreaga lume. Contactată de reporterii impact.ro, cântăreața Cristina Vasiu ne-a declarat:

„Am somnolență, dar ieri n-am dormit deloc, zac în pat. Nu tușesc, dar am febră. Mi-este foarte rău, aștept Salvarea. Nu sunt vaccinată!”.

Fosta concurentă de la „Te cunosc de undeva”, ediția 2021, și-a cunoscut ultimul iubit, pe Alin Gabriel, anul trecut, în perioada în care a fost diagnosticată prima dată cu temutul Covid-19.

„Suntem de puțin timp împreună, ne-am cunoscut în perioada pandemiei. Suntem vecini în același bloc, ne-am cunoscut chiar pe grupul complexului. A venit la un moment dat la mine, când aveam febră, mi-era foarte rău. El m-a cunoscut fix încercănată, plânsă, în pijama, horror. Mi-am dat seama atunci că e un băiat foarte bun, care nu caută lucruri de suprafață. Avea și el Covid chiar atunci. Nu ne-am mutat încă împreună, el stă la etajul patru, eu la parter”, dezvăluia Cristina Vasiu, pentru Antena Stars.

Între timp, ei s-au despărțit.

A fost favorita lui Horia Brenciu, la „Vocea României”

Cristina a cucerit inimile românilor, în 2011, la prima ediție „Vocea României” (Pro TV), unde a făcut parte din echipa lui Horia Brenciu. A ajuns până în semifinale, performanță notabilă pentru o artistă aflată la început de drum. După experiența de invidiat, superba blondă a fost invitată de Horia Brenciu în spectacolul lui, „Fac ce îmi spune inima”, de la Sala Palatului, unde Cristina a susținut un recital.

Cristina Vasiu are o ambiție de fier! A slăbit 18 kilograme în pandemie

Cristina Vasiu și-a dorit să arate perfect pe scenă. Cu ambiție, a reușit să se subțieze:

„Am slăbit 18 kg, când a început pandemia. Am avut un program foarte bine organizat. Am ținut un detox de 7 zile, bazat pe smoothie-uri, sucuri și supe cremă și ulterior 3 luni de dietă personalizată, în care am mâncat tot ce am vrut, dar cu siguranță bine gândit din punct de vedere caloric. Am slăbit în 3 luni 18 kg. Am ajuns la un moment dat la 68 spre 70 de kg, eu având 1 m și 65 de cm înălțime. Cumva era destul de tristă imaginea din oglindă.

N-am luat nici măcar un covrigel în perioada aia și nu mai știam cum e să mesteci ceva. Doar beam lichide. Înainte mâncam mult prea normal. Mâncam foarte mult dulce, mâncam aproape o pâine întreagă la un moment dat, la o singură masă. Cu tot felul de dulcețuri, mă rog. Nu era foarte sănătos, motiv pentru care am luat și atât de mult în greutate. A fost dificil, dar nu atât de dificil. După ce am slăbit, n-am mai ținut dietă”, povestea cântăreața, potrivit revistei Unica.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI