Cine va prezenta Te cunosc de undeva, după plecarea lui Cosmin Seleși. Înlocuitor de calibru

Cine va prezenta Te cunosc de undeva, după plecarea lui Cosmin Seleși. Înlocuitor de calibru
Nimeni nu se astepta

Cosmin Seleși nu mai prezintă Te cunosc de Undeva, spre surprinderea și întristarea fanilor. Carismaticul prezentatorul va fi schimbat de către o altă vedetă, de același calibru. Cosmin Seleși a decis să se mute la Pro Tv, după 10 ani în care a stat în trustul Intact. Prima lui emisiune la postul Tv a fost chiar de Revelion.

Cine vine în locul lui Cosmin Seleși

Vedeta prezenta din anul 2012 emisiunea Te cunosc de undeva alături de Alina Pușcaș și după terminarea celui de-al 16-lea sezon, actorul a decis să plece într-o vacanță, doar că la întoarcere a decis și să schimbe trusturile.

„Bine, sunt şi eu… istoric. Va fi unul dintre cele mai tari show-uri, cum ne-a obișnuit PRO TV de fiecare dată. În urmă cu ani de zile toată lumea aştepta Protevelionul. Va fi o revenire fantastică”, a spus Cosmin Seleși.

În locul lui va veni Pepe, cel cu care Antena 1 a intrat deja în discuții și negocieri. Artistul a fost încântat de propunere, mai ales că este un cunoscut al emisiunii și a făcut de atâtea ori show.

Ce a spus vedeta

“Da, este adevărat, sunt în discuţii cu Te Cunosc de Undeva pentru a face parte din noul proiect. Ei mă vor, discutăm şi despre chestiunea de a prezenta show-ul, am discutat şi despre posibilitatea de a fi concurent. Nu este încă nimic stabilit 100%, nu am semnat contractul încă.

Ca să fiu sincer, sunt în discuţii pentru mai multe proiecte (râde.). Repet, nimic nu este încă bătut în cuie, dar, dacă voi aţi aflat deja, înseamnă că ei au decis să continuăm discuţiile, poate chiar s-au hotărât să batem palma. Dar mai sunt de pus la punct nişte chestiuni”, a spus Pepe, conform Fanatik.

De altfel, Cosmin Seleși a spus că știa despre această mutare a oficialilor de la Antena 1.

„Știm doar că se vor face în ianuarie filmările, atât.

Nu știm nimic legat de contracte sau de producători. Până nu se lansează oficial contractele și până nu apare pe TV lista cu ce concurenți sunt, nu vă pot spune nimic’, a declarat Alina Pușcaș.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI