Horia Brenciu a dat cărțile pe față! Ce propunere indecentă a avut pentru Adela Popescu: ”Într-o zi”

Horia Brenciu a dat cărțile pe față! Ce propunere indecentă a avut pentru Adela Popescu: ”Într-o zi”
Horia Brenciu, propunere surprinzătoare pentru Adela Popescu

Horia Brenciu s-a decis să îi facă o urare inedită Adelei Popescu. Vedeta de televiziune și-a sărbătorit ziua de naștere chiar în emisiunea Vorbește lumea, dar nu se aștepta să primească o propunere neobișnuită din partea artistului.

Horia Brenciu a luat pe toată lumea prin surprindere. Ce i-a zis Adelei Popescu

Zi specială pentru Adela Popescu! Vedeta a împlinit 35 de ani, așa că echipa de la Vorbește lumea i-a pregătit mai multe surprize pentru ca aceasta să își înceapă ziua cât se poate de frumos. Câteva vedete și-au transmis urările prin videoclip-uri, iar ea s-a bucurat enorm de toate mesajele.

Totuși, Horia Brenciu a luat pe toată lumea prin surprindere. Așa cum i-a obișnuit pe fanii săi, el a avut o urare plină de umor, condimentată cu o propunere neobișnuită. Artistul i-a zis vedetei că, de când a văzut-o pentru prima oară în micile ecrane, și-a dorit să joace alături de aceasta într-o scenă de iubire.

„Prima oară când te-am văzut într-o telenovelă, mi-am zis: ‘Cu fata asta aș vrea să fac o scenă…o scenă de iubire într-o telenovelă!’.

Te îmbrățișez cu dragoste, îți doresc să ai o zi frumoasă, plină de prieteni, plină de surprize. Bineînțeles, și poate o să joci într-o zi într-o telenovelă alături de mine.”, a zis Horia Brenciu la Vorbește lumea.

Adela Popescu, un an plin de schimbări

Ultimul an i-a adus Adelei Popescu multă bucurie în suflet. Aceasta a devenit mămică pentru a treia oară, așa că familia ei s-a întregit cu încă un băiețel, Adrian. Vedeta a lipsit de la Vorbește lumea o lungă perioadă de timp, dar s-a întors în forță pentru fanii săi.

Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mulți ani, formând unul dintre cele mai apreciate, cunoscute și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Mulți s-au bucurat în momentul în care au aflat că ei au devenit părinți pentru a treia oară și au urmărit fiecare mișcare a lor.

În timp ce aceasta încearcă să se obișnuiască cu schimbările aduse de noul bebeluș și cu viața alături de 3 copii, mulți se întreabă dacă își mai dorește să își mărească familia. Totuși, recent, vedeta de televiziune îi recunoștea lui Andrei Aradist în emisiunea pe care o moderează că nu o să mai existe o nouă sarcină.

„Andrei Aradits: În ultimii ani a fost mai mult însărcinată decât aici. Te oprești?

Adela Popescu: De data asta, s-a încheiat. Spun stop.”, au spus cei doi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI