Prăpăd la Puterea Dragostei, ce au făcut la hotel. S-a consumat alcool în exces

Prăpăd la Puterea Dragostei, ce au făcut la hotel. S-a consumat alcool în exces
Ce au făcut la hotel băieții de la Puterea Dragostei

Incidente la hotelul băieților de la ”Puterea Dragostei”! Unul dintre cei mai noi concurenți din casă a fost protagonistul. Mario a recunoscut că, după ce a consumat prea mult alcool i-a deranjat pe ceilalți concurenți, iar până la o bătaie mai era foarte puțin. Codruț ar fi fost cel care era pe ce să înceapă o altercație.

Ce au făcut băieții de la Puterea Dragostei la hotel

Prezentatoarea de la ”Puterea Dragostei”, Cristina Mihaela le-a pus întrebări băieților, rugându-i să nu mintă, deoarece adevărul se poate vedea pe camerele de supraveghere. Codruț a mărturisit că nu a putut să adoarmă din cauza lui Mario.

”Era vreo 6 sau 7 dimineața. Nu puteam să dorm pentru că domnul Mario a consumat un pic prea mult alcool”, a spus concurentul.

Se pare că Mario a fost cel care a provocat toate neînțelegerile din seara respectivă. Mai mult, la un moment dat acesta ar fi avut un comportament ciudat. Acesta a intrat în casa ”Puterea Dragostei destul de pus pe scandal și s-a certat din prima zi cu mai mulți concurenți.

”S-a pus pe pat, a stat o fracțiune de secundă și a căzut cu capul sub patul celălalt. L-am ridicat și i-am zis să se ducă în camera lui și am încuiat ușa. La scurt timp vine Mario jos și zice că s-a certat rău cu Marinescu. Mă duc la el și spune că e bine, iar Mario i-a zis că vine jos să vă dea muzica jos și să vă și bată”, a declarat Alexandru, potrivit WOWbiz.ro.

Ce s-a întâmplat de fapt, între Codruț și Mario

Codruț a spus că nu a fost vorba despre vreo bătaie sau un scandal mai mare, ci doar l-a împins pe Mario, care a căzut pe pat. În prezența prezentatoarei de la ”Puterea Dragostei”, cei doi au încercat să reconstituie întâmplarea. Incidentele din acea seară au cutremurat competiția, cei doi principali protagoniști fiind puși într-o lumină proastă, susține Cristina Mihaela.

”Aveți mare grijă! Vreți ca lumea să vă știe așa? Cei de acasă. Vă afectează imaginea. Vrei ca pe tine (n.r. Mario) să te cunoască lumea ca pe unul care împinge oamenii, iar pe tine (n.r. Codruț) ca pe unul care consumă alcool?”

Angajații hotelului, nemulțumiți de dezastrul lăsat de cei doi băieți, au filmat camerele de hotel și le-au transmis mai departe. În acele fotografii se pot observa mai multe sticle de alcool, dar și dezordine.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI