24 nov. 2020 | 22:45

Prăpăd la Puterea Dragostei, ce au făcut la hotel. S-a consumat alcool în exces

Știri generale
Prăpăd la Puterea Dragostei, ce au făcut la hotel. S-a consumat alcool în exces
Ce au făcut la hotel băieții de la Puterea Dragostei

Incidente la hotelul băieților de la ”Puterea Dragostei”! Unul dintre cei mai noi concurenți din casă a fost protagonistul. Mario a recunoscut că, după ce a consumat prea mult alcool i-a deranjat pe ceilalți concurenți, iar până la o bătaie mai era foarte puțin. Codruț ar fi fost cel care era pe ce să înceapă o altercație.

Ce au făcut băieții de la Puterea Dragostei la hotel

Prezentatoarea de la ”Puterea Dragostei”, Cristina Mihaela le-a pus întrebări băieților, rugându-i să nu mintă, deoarece adevărul se poate vedea pe camerele de supraveghere. Codruț a mărturisit că nu a putut să adoarmă din cauza lui Mario.

”Era vreo 6 sau 7 dimineața. Nu puteam să dorm pentru că domnul Mario a consumat un pic prea mult alcool”, a spus concurentul.

Se pare că Mario a fost cel care a provocat toate neînțelegerile din seara respectivă. Mai mult, la un moment dat acesta ar fi avut un comportament ciudat. Acesta a intrat în casa ”Puterea Dragostei destul de pus pe scandal și s-a certat din prima zi cu mai mulți concurenți.

”S-a pus pe pat, a stat o fracțiune de secundă și a căzut cu capul sub patul celălalt. L-am ridicat și i-am zis să se ducă în camera lui și am încuiat ușa. La scurt timp vine Mario jos și zice că s-a certat rău cu Marinescu. Mă duc la el și spune că e bine, iar Mario i-a zis că vine jos să vă dea muzica jos și să vă și bată”, a declarat Alexandru, potrivit WOWbiz.ro.

Ce s-a întâmplat de fapt, între Codruț și Mario

Codruț a spus că nu a fost vorba despre vreo bătaie sau un scandal mai mare, ci doar l-a împins pe Mario, care a căzut pe pat. În prezența prezentatoarei de la ”Puterea Dragostei”, cei doi au încercat să reconstituie întâmplarea. Incidentele din acea seară au cutremurat competiția, cei doi principali protagoniști fiind puși într-o lumină proastă, susține Cristina Mihaela.

”Aveți mare grijă! Vreți ca lumea să vă știe așa? Cei de acasă. Vă afectează imaginea. Vrei ca pe tine (n.r. Mario) să te cunoască lumea ca pe unul care împinge oamenii, iar pe tine (n.r. Codruț) ca pe unul care consumă alcool?”

Angajații hotelului, nemulțumiți de dezastrul lăsat de cei doi băieți, au filmat camerele de hotel și le-au transmis mai departe. În acele fotografii se pot observa mai multe sticle de alcool, dar și dezordine.

 

 

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
„O suspectam pe soția mea de infidelitate, dar ce am aflat a fost mult mai rău”. Un bărbat a fost în stare de șoc când a descoperit adevărul
Click.ro
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Ce pește e indicat în ziua de Florii. Recomandare pentru cei care au postit
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Capcana legată de BANII DE PENSIE. Abia acum s-a aflat ce se poate întâmpla
Capital.ro
Horoscop 29 aprilie - 5 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Peștii merg pe un drum nou cu câștiguri financiare mari. Săgetătorii trec prin furtună
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
A început PLATA PENSIILOR, se DAU și în WEEKEND! ANUNȚUL Poștei
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro