Puterea Dragostei, sezonul 3. Primele tensiuni din platou. Cine a scos-o din sărite pe Cristina Mihaela

Puterea Dragostei, sezonul 3. Primele tensiuni din platou. Cine a scos-o din sărite pe Cristina Mihaela
Tensiuni din prima ediție a emisiunii Puterea Dragostei din sezonul 3 între Cristina Mihaela și un concurent

Puterea Dragostei sezonul 2 s-a terminat pe data de 26 iulie, iar pe 27 casa a fost călcată de alți zeci de tineri care-și caută dragostea. Cine a reușit să o  pună într-o situație stânjenitoare pe moderatoarea emisiunii?

Puterea Dragostei, sezonul 3: Tensiuni între un concurent și Cristina Mihaela

Noul sezon al emisiunii Puterea Dragostei a început cu mari emoții pentru alți tineri care vor să-și găsească iubirea adevărată. Competiția a început puțin cu stângul pentru unul din concurenții care a ieșit în relief cu o gafă considerată a fi o aroganță a acestuia de unii dintre fani.

Prima ediție a show-ului Puterea Dragostei sezonul 3
Prima ediție a show-ului Puterea Dragostei sezonul 3

Ajuns în casa băieților, unde îl aștepta Cristina Mihaela, acesta a părut că nu vrea să respecte „protocolul” și să discute întâi de toate cu Cristina, ci mai degrabă era nerăbdător să-și facă noi amici și să-i cunoască pe restul băieților din casă. Mica tensiune dintre prezentatoare și concurent a fost stinsă rapid de vedetă, care i-a spus că va avea destul timp să-și facă introducerea și în grupul băieților.

„Ești foarte agitat. Nu uita că eu am prioritate de fiecare dată aici!”

„Mă numesc Stăniceanu Mihai, am 20 de ani și locuiesc în Germania de foarte mult timp cu familia mea. De profesie sunt barman, sun un tip cu energie, adrenalină și cu simțul umorului. Sunt plin de viață cu adrenalină, cu simțul umorului și aș putea să vă demonstrez în casa Puterea Dragostei ceea ce alții n-au reușit”, a spus acesta în prezentarea sa înainte de a ajunge în casa băieților.

Cristina Dorobanțu: Am să te rog să te așezi acolo. Ești foarte agitat
Stăniceanu Mihai:Nu sunt agitat, aș vrea să vorbesc cu băieții
Cristina Dorobanțu: Păi întâi trebuie să vorbești cu mine. Nu uita că eu am prioritate de fiecare dată aici! Te rog să nu uiți niciodată lucrul acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI