Primul hotel de aur din lume. Cât te costă o singură noapte de cazare aici

Primul hotel de aur din lume. Cât te costă o singură noapte de cazare aici
A fost inaugurat primul hotel de aur din lume

Chiar dacă este greu de crezuta apărut primul hotel de aur din lume! Acesta a fost deschis recent în Vietnam, însă nu se putea alege o perioadă mai prastă, deoarece turismul are de suferit peste tot în lume, din cauza pandemiei de coronavirus.

A fost inaugurat primul hotel de aur din lume

Bijuteria arhitecturală a fost inaugurată recent în capitala Vietnamului, Hanoi. Nu mai puțin de o tonă de aur a fost folosită pentru a acoperi integral hotelul. Acest hotel se numește Dolce Hanoi Golden Lake, este cotat la 5 stele, a fost inaugurat în capitala ţării și este situat pe malul lacului Giang Vo.

Are pereţi exteriori, lifturi, camere, podele, căzi de baie, WC-uri, duşuri, toate placate cu aur. ”Este un hotel unic în lume” a spus Nguyen Huu Duon, directorul Hoa Binh Group, care deţine clădirea.

Hotelul a fost cotat la 5 stele, iar luxul este pe primul loc

Turiștii se pot bucura și de o piscină aflată pe acoperișul hotelului Dolce Hanoi Golden Lake, care este și ea placată cu aur de 24 de karate.

Prețurile nu sunt exagerat de mari, ținând cont de faptul că poți locui la singurul hotel de aur din lume. Prețul pentru o cameră pleacă de la 250 de dolari pe noapte, iar un apartament cu 2 camere ajunge la 1000 de dolari pe noapte.

Lucrările de construcție la Golden Lake Hotel au început în 2009. Vietnamul a avut înregistrate doar 350 de cazuri de Covid-19 şi niciun deces înregistrat oficial.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI