Povestea tulburătoare a concurentului cu o singură mână de la ‘Chefi la cuțite’. Cine este Mihai Ene

Povestea tulburătoare a concurentului cu o singură mână de la ‘Chefi la cuțite’. Cine este Mihai Ene
Cine este Mihai Ene, de la Chefi la cutite

Povestea tulburătoare a concurentului cu o singură mână de la „Chefi la cuțite”. Mihai Ene este unul dintre concurenții noului sezon al emisiunii culinare de la Antena 1. El are o poveste impresionantă de viață și este un exemplu de perseverență. A gătit cu o singură mână un preparat spectaculos.

Povestea tulburătoare a concurentului cu o singură mână de la „Chefi la cuțite”

Mihai Ene, concurentul care s-a înscris la emisiunea la Chefi la cuțite, în cel de-al zecelea sezon care a debutat la Antena 1 pe data de 4 septembrie 2022.

Noul sezon a venit cu schimbări: filmările show-ului culinar se desfășoară într-un decor nou, iar concurenții vin cu preparate speciale și povești de viață pe măsură.

Este și cazul lui Mihai Ene, care a gătit cu o singură mână. Tânărul, în vârstă de 30 de ani, are un trecut dureros. El a fost diagnosticat cu cancer osos la numai 7 ani și i-a fost amputată mâna stângă. Însă Mihai nu s-a lăsat doborât de această încercare, ci a mers mai departe și a încercat să se descurce în orice situație.

„Următoarea întrebare pe care i-am adresat-o mamei a fost: Eu o să mai am prieteni și soție? Dar m-am descurcat și, în general, mă descurc, sunt o fire perseverentă, nu mă dau bătut. Fac cam orice face o persoană cu două mâini.

Oricine s-ar descurca, doar că nu a fost pus în acea situație. Nu sunt eu special. Și nu, nu am simțit că am o problemă sau un defect”, a susținut Mihai Ene.

Noutățile din sezonul 10 „Chefi la cuțite”

Mihai Ene este căsătorit și a mărturisit că a reușit să depășească singur trauma suferită în fragedă pruncie. El este pasionat de sport, declarându-se o fire competitivă.

„Am încercat mereu să mă autodepășesc. Sunt o fire sportivă, competitivă și probabil asta m-a ajutat și moral. N-am avut nevoie de terapii. Joc fotbal și chiar destul de dur – mă ceartă soția când mai vin acasă cu o gleznă umflată”, a mai adăugat Mihai.

Show-ul culinar de la Antena 1, aflat la al zecelea sezon, a marcat o premieră maraton, având patru ediții consecutive: duminică, 4 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 5,  6 și 7 septembrie, de la ora 20:30.

O altă noutate a acestui sezon este și aceea că show-ul are, pentru prima dată, două prezentatoare: pe Irina Fodor, care prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina Pistol preia ștafeta pentru următoarele ediții, până în Finală.