Cum a apărut Gina Pistol la filmările Chefi la Cuțite. Fanii au copleșit-o cu complimente!

Cum a apărut Gina Pistol la filmările Chefi la Cuțite. Fanii au copleșit-o cu complimente!
Cum a aparut Gina Pistol la filmarile Chefi la Cutite. Fanii au coplesit-o cu complimente

Gina Pistol a revenit pe platourile de filmare ale emisiunii Chefi la Cuțite, având în vedere faptul că Antena 1 va lansa un nou sezon al celui mai popular show culinar din România. Partenera de viață a lui Smiley a fost primită călduros de colegii ei. Admiratorii au copleșit-o cu mii de complimente.

Ce siluetă a afișat Gina Pistol la Chefi la Cuțite

Gina Pistol este, cu siguranță, una dintre cele mai frumoase femei din România, atuurile sale fizice fiind apreciate de către reprezentanții sexului puternic, de-a lungul timpului.

La un an de când a adus-o pe lume pe fiica ei, Josephine, Gina Pistol arată mai bine decât niciodată. Frumoasa blondină a revenit la formele care au consacrat-o și a atras privirile tuturor colegilor săi prezenți în platourile show-ului Chefi la Cuțite.

Iubita lui Smiley a primit zeci de complimente, când și-a făcut apariția la filmările emisiunii de la Antena 1. Îmbrăcată într-o rochie scurtă și roșie ca focul, ce îi complimentează părul blond și ochii albaștri, lungimea rochiei i-a pus în valoare picioarele zvelte, de topmodel.

Cu ce probleme s-a confruntat Gina Pistol

Gina Pistol s-a bucurat să se afle, din nou, la Antena 1, acolo unde și-a revăzut colegii din echipa emisiunii Chefi la Cuțite. Blondina abia așteaptă să revină pe micile ecrane.

Pentru că este o persoană foarte activă pe rețelele sociale, Gina Pistol le-a împărtășit prietenilor săi virtuali o problemă cu care s-a confruntat recent.

Vedeta s-a confruntat cu un miros ciudat la nivelul podoabei capilare și nu știa de unde vine, având în vedere că nu a schimbat nimic în rutina ei de îngrijire a părului.

„Mă confrunt cu o situație ciudățică. Nu știu dacă cauza este hormonală sau post-Covid, nu știu, însă, prima dată am crezut că mi se pare. De ceva timp când îmi spăl părul, părul meu ud are un miros ciudat.

Vă amintiți atunci când își făcea bunica sau mama permanent, pe vremuri de mirosea de îți rupea nasul? Mirosea în toată scara blocului. Cam acela e mirosul, nu la fel de puternic, dar miroase ciudat.

Și nu am schimbat nimic în ritualul meu de îngrijire a părului. Folosesc aceleași șampoane, aceleași măști de păr, nu știu, dar e dubioasă rău treaba asta”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.