Povestea stranie a tripleților care nu s-au cunoscut niciodată. ”Trei străini identici!” Cum e posibil

Povestea stranie a tripleților care nu s-au cunoscut niciodată. ”Trei străini identici!” Cum e posibil
Experiment îngrozitor pe viața a trei oameni

Robert, David și Eddy. S-au născut din aceeași mamă, în aceeași zi dar au crescut în familii diferite. Sunt unul dintre multele cazuri de gemeni din lume care au cerscut fără să se cunoască. Asemănările izbitoare au indus oamenii în eroare. Asta pentru că întâmplarea a făcut ca Bobby să ajungă la Sullivan Community College în lipsa lui Eddy.

Uimirea lui Bobby când a fost întâmpinat de figuri ciudat de prietenoase

Imaginează-ți: cobori din mașină și intri pentru prima oară într-un loc cu totul străin. Toată lumea îți sare în întâmpinare, ba chiar fetele te pupă pe gură și sunt extrem, extrem de prietenoși. Tu habar n-ai că ai un frate geamăn. Fuseserăți desrpărțiți la naștere și fiecare dintre voi fusese adoptat de alte familii. „Hei, s-a întors Eddy!”, au strigat oamenii. Dar pe tine te cheamă Bobby, așa că nu-nțelegi nimic.

Văzându-l rătăcit printre cuviknte, unul dintre colegi încearcă să pună piesele de puzzle la locul lor. Așa află Eddy că mai are un frate geamăn. Ambii fuseseră adoptați, ambii se născuseră îb aceeași zi dar altceva în afară de asta nu mai șștiau unul depre celălalt.

Au fost despărțiți la naștere doar de dragul unui experiment!
Au fost despărțiți la naștere doar de dragul unui experiment!

Trei frați, trei identități distincte

Brusc, ziarele locale se înflăcărează, și cei doi frați devin vedete. Asemănarea e uimitoare. Când se întâlnesc, cei doi constată că, în afară de părul vâlvoi, data comună a nașterii și o aluniță pe mâna dreaptă nu au nimic în comun. Unul a crescut într-o familie bogată, altul nu. Asta i-a făcut să se dezvolte în cu totul alte maniere.

Încă și mai delicios pentru media locale, nu? David, cel de-al treilea frate, află de poveste și se alătură celor doi frați ai săi. David fusese adoptat printr-o agenție. Aceeași prin care fuseseră adoptați și ceilalți trei frați ai săi. Deși atât de asemenea, nu se puteau găsi trei persoane mai diferite!

„Asta-i o porcărie nazistă”

Lăsând laoparte spectaculozitatea, cei trei frați află că, de fapt, au fost parte dintr-un studiu făcut pe gemenii identici. Ei au fost despărțiți la naștere cu bună știință pentru un experiment psihologic și de comportament. Copiii au fost monitorizați pe toată durata copilăriei și adolescenței lor.

Așa cum a spus Bobby, „asta-i o porcărie nazistă”. Cei trei nu au fost singurii care au făcut parte din asemenea experimente. Rezultatele acestor studii nu au fost publicate. Dacă e ceva de învățat de pe urma acestor studii este că demnitatea e o floare rară. Demnitatea oamenilor de știință, a agenției care i-a dat spre adopție, a presei, care a făcut din ei un spectacol de vândut audiență.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI