Kate Middleton, însărcinată cu gemeni? Detaliul care ar fi dat-o de gol pe soţia Prinţului William

Kate Middleton, însărcinată cu gemeni?

Kate Middleton și Prințul William au împreună 3 copii, dar întotdeauna au mărturisit că își doresc patru. Ducesa de Cambridge este însărcinată acum cu gemeni? Un detaliu a dat-o de gol.

Kate Middleton este însărcinată cu gemeni?

Catherine, ducesă de Cambridge, s-a logodit cu Prințul William în octombrie 2010, în Kenya. Nunta a avut loc în aprilie 2011. Un an mai târziu, în decembrie, Palatul St James a anunțat că ducesa este însărcinată, în timp ce Kate se afla la spitalul privat ”King Edward VII” situat în centrul Londrei, din cauza gravidarum hyperemesis (grețuri severe). Pe 22 iulie 2013 ducesa a născut un băiat sănătos, iar pe 24 Palatul Kensington anunța că se va numi George Alexander Louis. În 2015 a născut-o pe Charlotte Elizabeth Diana, iar în 2017 pe Louis Arthur Charles.

Kate Middleton, însărcinată cu gemeni? Detaliul care ar fi dat-o de gol pe soţia Prinţului William
Kate și William, înaintea turneului din Pakistan

După ce la cele trei sarcini a suferit de grețuri matinale severe, toată lumea credea că ducesa de Cambridge se va opri aici și nu va mai deveni mamă din nou. Cu toate acestea, Kate și William au declarat mereu că își doresc patru copii, astfel că pare că s-au pus pe treabă și al patrulea ar fi pe drum. Drept argument, lucru observat de fani, burtica lui Kate a început să se rotunjească. Mai mult, ceva ce a dat-o de gol a fost tipicul ei. De fiecare dată când a rămas însărcinată, ducesa și-a schimbat look-ul și și-a mai scurtat un pic părul, cum s-a întâmplat și de această dată, înaintea turneului din Pakistan.

Majoritatea pariază că va naște gemeni

„Mă întreb dacă Kate este din nou însărcinată’, „Soția mea mi-a zis ieri că ei i se pare că Kate Middleton este însărcinată. Astăzi, ziarele anunță că ar putea fi însărcinată pentru că un medic îi însoțește pe ducii de Cambridge în turneu. Soția mea are un simț de observație foarte bine dezvoltat, nu se înșală niciodată’, „ E însărcintă sau nu? Aș fi încântată să fie.. Îi țin pumnii să aibă gemeni de data aceasta”, sunt câteva dintre mesajele fanilor.

În agențiile de pariuri deja se fac pronosticuri, mulți crezând că ducesa va naște din nou anul viitor, iar majoritatea oamenilor sunt convinși că ea va aduce pe lume gemeni. Cota este destul de ridicată, 4/1. „Pariorii sunt convinși că frumoasa Kate va naște anul viitor, și sunt foarte siguri că vor veni primii gemeni în familia regală”, a spus Alex Apati de la Ladbrokers, compania de pariuri și jocuri de noroc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI