Povestea lui Nicos de la Puterea Dragostei. Părăsit de mamă și crescut doar de tatăl său

Povestea lui Nicos de la Puterea Dragostei. Părăsit de mamă și crescut doar de tatăl său

Nicolas Dumitrescu, zis Nicos, este un tânăr de 23 de ani, concurent în sezonul 3 la „Puterea Dragostei“. El spune că muzica este pasinea sa și consideră că viața este un film, al cărei regizor ești tu. Ce s-ar putea să nu știi este faptul că viața l-a încercat greu pe puștiul din București, după ce a fost părăsit de mamă și a rămas în grija tatălui. Mai multe detalii, în continuare.

Cine este Nicos de la Puterea Dragostei

Nicos de la „Puterea dragostei“, pe numele complet Nicolas Dumitrescu, este un tânăr din Capitală, care a uimit audienţa. La doar 23 de ani, băiatul a fost greu încercat de viață. Concurentul are în spate o poveste impresionantă și lacrimogenă.

El a mărturisit, încă de la intrarea în emisiune, că a fost părăsit de cea care i-a dat viață de la o vârstă fragedă, crescând doar cu tatăl său, de care este foarte apropiat. Tânărul este cântăreț, iar una dintre piesele sale este dedicată părintelui său. Într-unul dintre versurile melodiei, actualul concurent de la „Puterea Dragostei“ spune următoarele: „Tată, îți mulțumesc că au fost cu mine“. Mai mult, cei doi apar împreună în videoclipul piesei.

Tot din melodia intitulată „Te iubesc tată“ aflăm că mama lui l-a abandonat la orfelinat când tatăl său era plecat din țară.

Care este cea mai mare dorință a tânărului

În ceea ce privește show-ul matrimonial, Nicos este conştient că are concurenţă puternică, însă își asigură adversarii că este de zece ori mai pregătit și mai motivat decât ei. Totodată, acesta susține că nu caută perfecţiunea şi nici nu are nevoie de asta.

Tânărul de 23 de ani este de părere că viața este frumoasă în ciuda greutăților ei și devine și mai dezirabilă atunci când vrei să o împarţi cu cineva. El speră ca la „Puterea Dragostei“ să găsească fata cu care să rămână împreună pentru tot restul vieții.

Acesta este principalu său scop în competiţia râvnită de sute de mii de români.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI